Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyin inadı bu söylesene?bilmiyorumkismile
Çok merak ediyorum çooook..
Ama yine de açmıycem,istediğin kadar uzun çaldır..

Yok artık aglamalar yalvarmalar yok artık
it gibi dönüceksin... görüşücem seninle

10 gündür kaonuşmadık.
Ben bunu 40 gün yapayım da gör sen.
Haber alamayacaksın benden. kötükedihüso kötükedihüso

Ben bizim için hala dualar ediyorum her an... Sende dua etmeye devam ediyo musun ki... mafoldumben

Bu şarkıya bayılıyorum.

Wrong

Wrong

There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
The wrong theory for the wrong man
The wrong eyes on the wrong prize
The wrong questions with the wrong replies

Wrong ...

Yağmur yağsın istiyorum.
Yağsın çok yağsın.. camdan bakan insanlara, arabayla geçen insanlara aldırmadan kim ne der diye düşünmeden ayaklarım ağrıyana kadar acıyana kadar yürümek istiyorum.
Çünkü yağmur bana iyi geliyor..

neden bu kadar sık değişiyor ruh halin bilmiyorum üzülüyorum senin için benim için bizim için.. aslında mutlusun, olabilirsin.. ama en ufak olumsuzlukta bu adar gerginlik sinir niye

Sevdiceğim üzerine fight club:asigim: yazılı t_shirt hasta kaldım yrna kendime onu sanada şu beğendiğinden alıcam umarım hoşuna gider

Edit botununu kaldıran kişi her kimse(büyük ihtimal kazen) bu lafta ona gitsin edit butonunun kaldırılması pek gerinde bir karar olmamış .Yazım hatası yaptıysak ve bunu sonradan farkettiysek nolacak :/ bak üstteki bir kelimeyi yanlış yazmışım :/

Sana o motorsiklete binme dedik,artık çocuklusun evlisin dedik..
Karın var,yuvan var dedik..
Bir şey olmaz dedin,kaskım var başımda dedin..Ben yıllardır bunun üzerindeyim dedin.
Geçen hafta birlikteydik,oğlun sen içecek almaya giderken ağladı peşinden diye döndün geri onuda aldın gittin..
Peki şimdi?
O oğlun babasız,o güzeller güzeli karın sensin,anan sakinleştiriciyle ayakta duruyor,baban hastanede,ablan abin yerlere göklere sığamıyorlar..
Ya biz?
Sensizliğe alışmak çok zor olacak kardeşim,kocam bugünü zor geçiriyor..Çok üzgünüz,acımız büyük..
Bizi görüyorsun perperişanız,çok güzel bir günde gittin..
Ama ölüm sana yakışmadı,hiç yakışmadı...

Saruboceqim allah sabır versin çok ama çok üzüldüm =( bizde sevgilimle motor delisiyiz inanılmaz etkilendim yazından uzun bir süre motora binemem galiba =( Tanrı herkesi sevdiklerine bağışlasın :Saruboceq:

yarın yepyeni ve çok güzel bi gün olsun mu benim için?
Allah gönlüme göre versin herşeyi..adli yıl başlıyor üstelik
bu sene benim için çok güzel olsun..mesleki açıdan da özel hayat açısından da
sen de perişan ol inşallah..bu güzel gecede duam budur
beni kaybettiğin için bin pişman ol..başını taşlara vur
ben adım adım yükseleyim sen ise battıkça bat
desteğime çok ihtiyaç duy..

liseden beri arkadaşız çok iyiliğin dokundu bana. her sevincime ortak oldun. saatlerce sevgilinle ilgili şeyleri dinledim. ortada fol yok yumurta yokken evlilik hayalleri kurup kurup durdun. böyle şeyleri sevmediğimi bile bile kafamı şişirdin kafamçokkarıştı kendini hep benden daha üstün gördün. sonraaaaa ben hayatımın aşkını buldum sen kıskançlığından nişanıma ve kına geceme gelmedin sözde en yakın arkadaşımdın naniknanik kıskandın çünkü mükemmel birini bulmuştum Şeniz sen sevgilinle ilgili her detayı anlatırdınboshayallersmile ama sen üzülmeyesin diye ben kocamla ilgili en ufak bir mutluluğumu bile anlatamadım sana. size her geldiğimde nişan yüzüğümü çıkarıp cebime koyuyordum. çünkü sen evlenmeyi çok istiyordun ve evlenemiyordun. şimdi soruyorum sana sen ne biçim bir arkadaşsın hee... her sevincime ortaksın da iş evliliğime gelince niye değiştin? alsanaalsanasmile canım arkadaşım seni çok seviyorum umarım en kısa zamanda evlenirsin de bu kıskançlığı bırakırsın. senin tek sorunun hayatının merkezine bir erkek koyuyor olman lmaz: ahh ahh bunları yüzüne söyliyemiyorum çünkü seni kıracak en son insan benim. sen bir meleksin aslında ahh ahhh bir de şu evlilik takıntın olmasa a.s. aşkböcüğü nolcek :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…