inan aşkım seninle huzurlu ,tantanasız evlenip mutlu olmaktan başka bir isteğim yok,dilerim hayatımız çok güzel olur geleceğimiz hep mutlu olur,evlenenlere özenmeye başldım evlilikten korkan ben...
allah hakkımızda hayılrısını versin inşallah..
Tüm resmi ve dini özel gün,bayram,seyran,bilumum kutlamalardan neden bu kadar çok nefret ettiğimi biliyorsun di mi?
Sırf bu sebep bile seni asla affetmemem için yeterli geliyor...
Sana da bana da herkese de mutlu bayramlar...:1closedeyes:
niye benim söylediğim sözler batıyor niye değer vermiyorsun saygı duymuyorsun konuştuklarıma..sıkıldım lafın kısası çok sıktın artık beni..sakın bu saaten sonra senin laflarına değer vermemi bekleme..
Sen daha bekle bakalım.
Bu kız nerelerde yauuu diyeceksin. Dur daha... Duuurrr...!!!
Artık ben varım merkezde, ben!
Hiç kimse benden daha önemli olmayacak. :smiley-cool:
benden giden bana döner, ama ben istemiyorum çooookkkk eskide kaldı eskiden kankam olduğun için muhabbet ediyorum senle sakın başka bişey düşünme, biliyosun ki hayatımın aşkını buldum veee çok mutluyum!...
off bıktım senin bu işinden, bütün hayatın işin oldu yaa, zaten aramızdaki tek bağlantı telefon ondan da olduk, farkında mısın nerdeyse 10 gündür 5-10 dakkayla idare ediyoruz, özledim seni... lütfen çık gel yanıma çünkü böle devam etmekten çok yoruldum sevgilim, önceleri saatlerce telde konuşuyoduk o kadar hissetmiyodum ama artık yokluğunu her dakika hissediyorum...
O gün gelecek mi bilmiyorum...
Ne yapacağım belli olmaz benim.
Bir gün kesinlikle olamaz derken ertesi gün tamam olur diyebiliyorum.
Offfff... Kafa karışık çok... Zamana bırakıyorum.
az önce dedemin gömleklerini ütüledim aklıma sen geldin
senin gömleklerini de ütülerdim ben böyle
hatta sabahın köründe sınava giderken tuttururdun aşkım hadi nolur 2 dakkada ütüleyiver diye kıyamazdım
beyaz gömleğine hayrandım sana çok yakışıyodu esmer olduğun için..
özledim o günleri ben..düşün yani senin gömleğini ütülemeyi bile özlemişim..