Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geri gelmeyeeğini hiisediyorm nedense bu sefer...
tabii bir de duyduklarım var :s
sanırım tam sana yaklaşmaışken rotamı tersine çevirmem gerrekecek.:)

Mesajıma neden cevap yazmadın????
Ben hala bunun merakı içindeyim. klava:

kaç kez denedim seni silmeyi bir kalemde, ne çare... kaç kez öldüm o uykusuz gecelerde...

Sinirlerim bozuk.
Bir de üstüne senin bu yaptığın saçmalık.
Hiç anlam veremiyorum. :umursamaz:
Nolduuu???

off be offf hiç bi istediğim olmuyo Allah'ıma şükür her şeyim var ama mutlu deilim iştesenağlama

Ya nolurr bir cevap atsan...
Uyuz... :dilcikar:
Bir de bana aşıktın, ölüyordun benim için.
Artık kendini geri çekme kararı mı aldın?
Pffff!!!

şafak 47 hafta demiş :)
o nasıl bi şafak yahu
adam mı dövdün komutana mı saldırdın allasen

Geldin mi bu şehirde misin gelmediysen yazık sana kaç aydır ordasın zaten orda okuyosun insan tatilde ailesinin yanına gelir dimi bari bayrama gelip annenin babanın elini öpklava: kendim için bişi istemiorum zaten karşılaşmayız karşılaşsak da yüzüne bakmam ama biraz ailene özen göster hiç mi takmıosun ayıp ya ayıp :mymeka:

Bayramımı kutlamadın tahmin ediyordum ne yalan diyim a.s inan kutlasaydın da cevap alamayacaktın ailemden biri degilsin sevgilim degilsin arkadaşım degilsin bana inanmayan güvenmeyen birisin bayram kutlaman da eksik olsunn :mymeka:

hı hı gecen sene bayramın 1. 2. günü beraberdik ama inan ailem yakınlarım seni aratmıyorlar

Sen kendine pek önem vermezdin di mi?:ecrin_bebek:
Öyleyse yine aramama gerek yok..
Burayı okuduğunu farzediyorum...
Mutlu yıllar...:1closedeyes:

kime inanayim, kime güveneyim artik ben hanginize güveneyim....

gece ıctın mı dıye dusunmedım degıl o yazdıgın mesaja
sen oyle duygusal oyle romantık oyle ask adamı olamazsın
kalassın cunku

ne var ki sinirli olmasan bu kadar ,yerinde davranmayı bilmiyorsun bazen çok üzülüyorum aşkım..çiçeğin için çok teşekkür ederim bu jestleri yapcağın kadar beni de olur olmaz kırmasan ne olur..bana bişi alma ama beni de olur olmaz sıkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…