Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok heyecanliyim yaaaaaaaa...insallah iyi gecer bu görüsme ve istedigim sonucu alirim...:Saruboceq:

herşeyin suçlusu ben değilim bunu biliyosun ama kolay geliyo dimi yıkmak üzerime...
umarım başka kız falan yoktur hayatında..
varsa ne diyeyim yaptığını yaşarsın...
tek anlamadığım hem ayrılmak istiyosun hem görüşmek için heyecanlanıyosun ne iş çözemedim

beni hiçbir zaman anlamayan kocam artık senden anlamanıda beklemiyorum zaten biz seninle hiç konuşamıyoruz ne zaman ben konuşmak istesem hemen kaçıyosun veya bişeyler söyleyip üste çıkıyosun seni çok seviyorum ama beni ailemin yanında hep rencide edişin ,kendi ailen söz konusu olduğunda beni bir kenara atışın ,onlara benden daha çok değer vermen canımı o kadar acıtıyoki anlatamam beni sevdiğini biliyorum ama senin bu davranışların beni çok yıpratıyo sesimi çıkartmıyorum ama içimde yaşadıklarımı bi bilsen beni ne kadar yaraladığının üzdüğünün hiç haketmediğim halde ailen için beni bu kadar kırdığının aslında şöyle bir düşünebilsen benim gibi fedakar bir insana gösterdiğin muameleyi gençliğimi senin ailenle ,ne yeni gelinliğini bilerek nede yeni evliliğini ,evimde bi gün bacaklarını uzatıp yatamayışımı ,ama çok yakında anlıyacaksın yurtdışına gidip yanlız kaldığın o an beni çok iyi anlayacaksın düşünme fırsatın çok olacak o zaman eminim diiyeceksinki çocuklarım ve karım hayatta herşeyden daha çok değer vermem gerekenlermiş .

Hiç Bu Kadar İkilemde Kalmamıştım..
Kararsızım Ve Senide Benimle Sürüklüyorum!

ay canim sen beni ne kadar cok düsünüyorsun öyle...iyiki varsin tatlim...olumunekankayizsmile

Hihihi...
Kararımı yine bozdum ve mesajımı attım.
İyi ki de atmışım. :lepi:

Ama 2.ye de cevap isterim.
Gerçi daha önce de aynı lafları ediyordum galiba...
O yüzden bir şey yazmasan da haklısın. :1hug:

Gözünü Niye Bu Kadar Korkuttum Ki lülülülülülü

bütün bunların tek tek karşıma çıkması bir işaret mi ki???
yine mi görmüyorum...offff...şiştim...

Sözlerin nedense canımı acıttı ve kelimelerin ardındaki manayı arıyorum sabahtan beri.
Niye öyle dedin diye ah bir sorabilsem..
ı-ıh neye yarar ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…