beni hiçbir zaman anlamayan kocam artık senden anlamanıda beklemiyorum zaten biz seninle hiç konuşamıyoruz ne zaman ben konuşmak istesem hemen kaçıyosun veya bişeyler söyleyip üste çıkıyosun seni çok seviyorum ama beni ailemin yanında hep rencide edişin ,kendi ailen söz konusu olduğunda beni bir kenara atışın ,onlara benden daha çok değer vermen canımı o kadar acıtıyoki anlatamam beni sevdiğini biliyorum ama senin bu davranışların beni çok yıpratıyo sesimi çıkartmıyorum ama içimde yaşadıklarımı bi bilsen beni ne kadar yaraladığının üzdüğünün hiç haketmediğim halde ailen için beni bu kadar kırdığının aslında şöyle bir düşünebilsen benim gibi fedakar bir insana gösterdiğin muameleyi gençliğimi senin ailenle ,ne yeni gelinliğini bilerek nede yeni evliliğini ,evimde bi gün bacaklarını uzatıp yatamayışımı ,ama çok yakında anlıyacaksın yurtdışına gidip yanlız kaldığın o an beni çok iyi anlayacaksın düşünme fırsatın çok olacak o zaman eminim diiyeceksinki çocuklarım ve karım hayatta herşeyden daha çok değer vermem gerekenlermiş .