Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine bi bilmecenin içine soktun beni, amacın ne be adam, hoşuna mı gidiyo üzülmem... açık açık söle ne derdin varsa susma yaa susma, zaten sen sustuğun içine bugünlere geldik biz, biraz konuş da ben de artık önümü göreyim, kukla gibi oynuyosun benle, duygularımla yeter yaa, amacın ne seviyosan adam gibi sevgini göster sevmiyosan da çek git hayatımdan ama kafamı karıştırma artıkmafoldumben

Haklısın En Olmayacak Kişiye Bile Şans Vermişken Seni Nerdeyse 1 Senedir Süründürüyorum..
Yarın Eğer Gözüme Girebilirsen Sana Şans Vereceğimi Bilmiyorsun Ama Temkinlisin Yinede..
Aferin Gözün İyi Korkmuş Senin.. lmaz:

keşke farz edebilseydim:1closedeyes:
farz edemiyorum,çünkü zaten okuyacaksın biliyorum-tatlicadiarzu-
yarın bütün gün bana ulaşamıyacaksınannemide arama,onunda teli kapatıcamne zaman dediğimi yaparsın,o zaman çık karşıma

Bir daha bir derdim varı okumuycam.
Herkesin her söylediğinin altında birşey aramaya başladım yasempatiksalakcinni
Hele ki senin
Ayy çok utandım kendimden naniknanik

Bi futbolculuk hayalinin peşinde bizide harcıyosun farkındamısın ? Tamam A takıma çıktın çok iyisin ama niye gidip o kadar uzağa transfer oldun ki :S İstanbul neyine yetmedi be adam !

2011benim yılım olacak derken şimdiden kabus oldu,annenle oturacağıma annemle otururum evlenmem,ev varken oturamıyoruz yemişim birikimi ya,böyle miydi hayallerimiz :sinifsinif:

seni hiç anlayamadım ben
tek anladığım gerçekten boş konuşuyormuşsun
için dışın yalanmıydı senin söylesene, ben seni mi sevdim :umursamaz: mafoldumben

Bugun bir arkadasim bana "Firtinanin siddeti ne olursa olsun,marti sevdigi denizden vazgecmezmis" dedi..cok sasirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…