Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
giderken bi gülüşün bi de gözlerin kaldı avuçlarımda açamıyorum kanatlanıp ucarlar diye
sen benden geçtin ama ben senden gecemedim ÖMRÜMM seni çok özledim:gitme:

Günlerdir Varolan Uyku Problemimin Tek Kaynağı Sensin!!

ayyyyyyyy of napiyim ya buldugum en iyilerini gecirdim üzerime görüsme icin olmuyor iste olmuyor dolabim tika basa kiyafetlerle dolu ama 36 beden bile hak getire olmuyor 34 bedenden yukari hep buyük hep bol...

Alisverise cikalim mi seninle???kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim...Yıllardır hayatımı anlamlandırdığın ve güzelleştirdiğin için...

ben de içimdekileri nereye döksem diye düşünüyordum tam bu topiğe rastladım. düşünenlere teşekkür ederim.
biricik eşim. seni çok seviyorum. ben sana kimsenin yapmayacağı kadar fedakarlık yaptım. hep iyi tarafları yakalamaya çalıştım. yaşadıklarımız ve hayat şartlarımız hiç kolay değil. senin ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum. ama yaşanılanlar sırasında paylaşmış görünsende dertleri hep bendim yürüten bu gemiyi. ve artık çok yoruldum. gemi çoktan su almaya başlamış da farketmemişim. çiçeğini, çileğini kaybediyorsun.üzgünüm.....

Bebekim yarın iş başı için ben senden heyecanlıyım ya kaşam tv de firmanın reklamını gördüm içim bi hoş oldu çok mutluyuz çok

Ev tadilatıda başlasa da bir an önce modern kapı modelleri seçsek,sonra yerler için parke çok işimiz var çok,ama önce fuarı atlatmam lazım

Çok kabasın aşkım, amacım geçmişe takılmak değildi.
Sadece senden samimi bişeyler beklemiştim o kadar.
Sinirlenmene gerek yoktu ...

Ben bunu buraya yüzbin kere yazsam sende yüzbin kere okusan gene de bi halta yaramazşakkıdı
Ömrümü yedin be adam:dilcikar:

Allah'ım sen bizi çirkin kıskanç kız tayfasından koru ya Rabb'im..
bu kadar da belli edilmez ki kıskandıgın
beğeni rekoruna giden fotomu kirletmene izin vermicim cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…