Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak yine uyuyamıyorum ya!..

Sen kimbilir kaçıncı uykunda :umursamaz:

ceremesını sadece ben cekmek ıstemıyorum
aynı korku senın kalbındede olsun ınsallah

Ahhh bir anlasam seni...
Şu azmi zamanında gösterseydin şimdi ne duvar kalırdı ne de kale!gamyoncuiremsu

tüühh yazıklar olsun sana...sen de erkek misin be...kalıbına bakan da adam sanır seni...

ya sen nasıl bir gerizekalısn!!!!
kimsin sabah sabah kimsin sen yaa
bütün günümün içine bıçtın yani bu kadar olur
yok ya benim hiç iyi günüm olmayacak herhalde
allahım neden her halt beni buluyo
hem de en saçmasından!!!!!
yeter artık ya yeter mafoldumben

çok mutsuzum
herşey üstüme üstüme geliyo
allahım nolur akllıma gelen başıma gelmesin
eğer öyleyse ve ben bunu bir şekilde öğrenirsem bu sefer çok fena olacak çünkü

Öyle Horozlar Vardır ki, "Güneş" Sadece Onlar Öttükleri İçin Doğuyor Sanırlar !

birgün aynı olaylar senin başına gelirse anlarsın halimi...
istemezdim ama senin içinde küçücük insaf kalmamış vicdan kalmamışş..
yaptığın şey bana eziyet resmen sevgimi kullanıyosun..
ama Allah büyüktür beni sevgimi oyuncak gibi görüyorsun ama ettiğinin cezasını çekersin...
uzaktasın diye ulaşamıyorum sen istemedikçe bunu da çok güzel kullanıyorsun ama yapma inan artık yaptıkların insanlığa sığcak şeyler değil....

Niye bu kadar icim aciyor, canim yaniyor...

Cocuklugumun masum, civil civil renkli neseli günlerine geri dönmek istiyorum...

:sinifsinif:senağlamamafoldumben

en çok neye gülüyom biliyonmukaydirigubbakcemile3
yazdığım herşeyi kendi üzerine alınıp
balıklama taarruza geçip
hemen lafı yapıştırıyo yaa
hoş laflarıda alıntı oluyo genelde
tek derdim sensin dimi
koca dünyada pehhhhh

Canımın Can Tanesi..
Herşey Güzel Olacak Yeterki Sabretmesini Bil Dostum..

"İkiyüzlüleri artık sever oldum. Çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar görmeye başladım." M. akif alkisalkisalkis

Ne güzel söylemiş değil mi?

Daha söylediği lafının arkasında duramayacak kadar aciz insanlar vara.s
Neyin ne olduğu gayet ortada ...daaa! sengözlerimebaksanab
da sı bide kensinin düştüğü duruma bir baksa ,verdiği örnekten ne farkı var ki süprizzzzz

buranında havası bozuldu :dilcikar:
"kargaların öttüğü yerde bülbüller susarmış"

Dün çok büyük bir iç sıkıntım vardı. gerçektende bu huzursuzluk kimden neden acaba diye düşünüyordum.. aslında birileriin sıkıntısı bana etki eder ve bu yüzden herzaman sorarım ark. hepde hedefi tutururum..sıkıntı bitermi. saymakla bitmiyor demiştim. sıkıntı işler demiştim. içimde bir sıkıntı var sanırım iş nedeniyle yada başka bir nedeni var çözemiyorum. demiştim sende "tek sıkıntın iş olsun. başka bir sıkıntın yok demi?" dedin. söyleyemedim benim en büyük sıkıntım..... cümleye başlasam ne cvp verceksin acaba dedim. sonrasını yazamadım. ....sensin.... demeyi çok istedim ama diyemedim, diyemezdim. sende bir beklenti içine girmek istemiyorum. Yada seni huzursuz etmek istemiyorum. seni sınamak istemiyorum. hiç birini yapmadım şimdiye kadar. Ben sadece senden haber almak istiyorum.

"benimle paylaşmandan mutlu oldum" dedin ya. artık ne düşünem gerektiğini bilemiyorum. Bana değer veriyorsun. uzaklaşma çaban yok. 4 aydır seninle konuşmaya o kadar alıştım ki.. bunu nasıl yenicem. keşke kızgın olsamda konuşmasam seninle. ah bir kızdırsanda konuşmasam seninle. merak etmesem seni...

offffff bi kere kendini benim yerime koy artık
aylardır aynı dorun etrafında dönüyoruz ve sen hala anlamıyorsun
daha ne diyi ben sana artık hiç bişey demicem boşuna cümle kurmaktan yoruldum:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…