Dün çok büyük bir iç sıkıntım vardı. gerçektende bu huzursuzluk kimden neden acaba diye düşünüyordum.. aslında birileriin sıkıntısı bana etki eder ve bu yüzden herzaman sorarım ark. hepde hedefi tutururum..sıkıntı bitermi. saymakla bitmiyor demiştim. sıkıntı işler demiştim. içimde bir sıkıntı var sanırım iş nedeniyle yada başka bir nedeni var çözemiyorum. demiştim sende "tek sıkıntın iş olsun. başka bir sıkıntın yok demi?" dedin. söyleyemedim benim en büyük sıkıntım..... cümleye başlasam ne cvp verceksin acaba dedim. sonrasını yazamadım. ....sensin.... demeyi çok istedim ama diyemedim, diyemezdim. sende bir beklenti içine girmek istemiyorum. Yada seni huzursuz etmek istemiyorum. seni sınamak istemiyorum. hiç birini yapmadım şimdiye kadar. Ben sadece senden haber almak istiyorum.
"benimle paylaşmandan mutlu oldum" dedin ya. artık ne düşünem gerektiğini bilemiyorum. Bana değer veriyorsun. uzaklaşma çaban yok. 4 aydır seninle konuşmaya o kadar alıştım ki.. bunu nasıl yenicem. keşke kızgın olsamda konuşmasam seninle. ah bir kızdırsanda konuşmasam seninle. merak etmesem seni...