Bana döndüğünde ilk bu sayfayı açıcam ve bilmiyorum o zaman ne halde olucam bugece tarih 20.09 gösteriyor döndüğünde hangi zaman hangi saat olur bilmiyorum ama dön artık çok şey sölerim belkide hiçbişey......... ?
upuzun bi sürenin ardından seni rüyamda gördüm
sözde arkadaşlarımızın evindeymişiz..aramız limoni gibi yani şu yaşananlar yaşanmış gibi mesafeliyiz
kahvaltı yapıcaz..peynirli omlet yapayım mı? diyorum sen de uzun sürer şimdi boşver diyosun
ben de olsun sen seversin diyerekten yapmaya başlıyorum..hani senin çok sevdiğin ve benim çok lezzetli yaptığımı iddia ettiğin tulum peynirli omleti..
sonra birileri geliyo falan ama görmüyorum
bi ara ben koltukta otururken senin şuan küs olduğun arkadaşın hakan geliyo tokalaşıp öpüşüyoruz
bana oo kız çok hoş görünüyon valla diyo ben de teşekkürler diyip şımarıklık yapıyorum etrafımda dönüp poz atarak
o bana takılmayı çok severdi eskiden
öyle işte..iyi geldi rüya..çok özlemişim seni
dün yine ağlayarak uyudum..demek ki seni görebilmek için ağlayarak uyumam lazım
senin gibi şerefi iki paralık bir insana bu kadar zaman harcadığım için çok pişmanım. senden çooookkkk daha iyisini hakediyorum. ve emin ol bulmaya çok yakınım
Çok acı çektim zamanında sensiz günler aylar yıllar geçti..İnsan bir dakika mı unutmaz unutmadım unutamadım çünkü bana yaşattığın AŞKTI...Hergün görürdüm ama iki yabancı gibiydik Allahım derdim bir zamanlar herşeyimdi şimdi hiçbirşeyim nolur rabbim caddeye çıkınca görmüyüm derdim ama ne mümkün,eve gider ağlardım su isteseler ağlardım...Arkadaşlar teselli eder kar etmezdi...Hani derler ya ulaşılmaz olduğu için daha çok seversin...Belki öyledir diye kandırdım kendimi ama barışınca daha da çok sevdim her geçen dakika her geçen gün...Halada çok seviyorum...Pazar günü daha karşıdan gördüm seni içimi tuhaf bir his kapladı..Heyecan mutluluk sevinç karışık duygular tarifide yok ki Bunca acı bunca çileden sonra bnce şimdi bu aşkın mutlulugunu hakediyorum...Şeniz
senin gibi icim kara degilmis demekki...
yine söyleyemedim,senin yaptigin gibi alttan alttan igneleyemedim seni...
simdi olayi kendine cevirip,ben sordumda o istemedi diyeceksin biliyorum...
keske hic görmesem yüzünü..