Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece muhteşem görünmekle kalmayıp harika bir gülüşe, çok zarif ellere sahipsin.
Her yerin güzel senin. boshayallersmile
Çok güzel yemek yiyorsun ayrıca. Her şeyine aşığım. boshayallersmile :icecream:

Sanirim haklisin biraz abartim kitap konusunda alsanaalsanasmile Napiyim cook seviyorum kitap okumayi...

Güzel şeyler duymayı umuyorum.
Allah'ım nolurr bir çözüm ver bana. :Saruboceq:

Bazen çok salakça konuşuyorsun. Hiç sevmiyorum.
Sinirlerimi zıplatıyorsun. :umursamaz:

çalışmak istemiyorum bunu zaten biliyorsun olanları duysan beni hiç affetmezsin biliyorum
ama inan kötü bişey yapmadım yapmamda sana söylemezdim söylersem olay başka yerlere
gelirdi hiçbişey saklamadım şimdiye kadar senden ama artık bir sırrım var affet beni...

İlk defa pişman oldum sözlerime,ama çok kırılmışım belli ve silemiyeceğim kişilerdenmişsin anladım opuyorumnanaktan

Kim ne derse desin ...
İnsan kaybetmek kolay , Kazanmak zor
Heleki bir dost , ben kaybetmiycem
Bundan sonra yanlışl anlamda yok :)

Anneee!!! Bensiz İstanbul'a Gidiyorsun Ya Ne Diyeyim Sana..

Hani Sordun Ya İstediğin Bişey Var Mı Diye... O'nu Getir Gelirken Bana!..

:1rolleyes:

Başım ağrıyor 3.30 da uyuduk... Ama değdi mi tartışılır hiç bir halt halletmedik.
Aynı tas aynı hamam, aklımda hala sorular.
Gel artık!
Nolur gel...

Sen hiç görmedin
Sonu baştan yazılmış
Bitti bitti kelimelerim.

:1closedeyes:

Başka türlü nasıl soracaktım aylardır sayfanda bulunan o insanları....bilmiyorumkismile
Arada ufak dokundurmalar yaparım ben. Keşke düzeltsen. Bu sefer acaba yanlış mı düşünüyorum dedim.
Ben nerden bilicem senin niyetin ne? Müneccim değilim ki. Yabancı insanları hangi amaçla eklediğini . sen ancak kendini kandırıyosun. Bana mantıklı gelmedi. Ne söyleyim senin hayatın zararı sana.
niyetin sadece merak olsun. İnşallah öyledir.
Bir tarafım inan diyor bir tarafım inanma diyor.
Çok ikna edici cümleler kuruyosun acep sana inanmalıyım. ben neden sana inanıyorum her seferinde. hem inansam ne, inanmasam ne... Şu anda yenilerini eklemiyorsun neyseki... yenilerini eklersen seni silicem birdaha konuşmayacağım. ister niyetin öyle olsun ister başka niyette ol. Hiçde niyetinin merak olduğunu düşünmüyorum bana inat eklersen o kadar söylediklerimden sonra. pek bir önemim yok o zaman....
değiştiremem ki şu anki durumu. Asla tanışmayacağın kişiyle neden konuşuyorsun ki!
İyi de kendini bana neden savunuyosun "bundan sonra da devam edebilirim sen böyle bil" gibi bir düşünce için mi?.

Şu birkaç gündür neler düşünüyorsun,ne hissediyorsun çok merak ediyorum.
Keşke saf gerçeği öğrenme imkanım olsa...
Niye bu kadar sessizsin niye?
Ve niye hep anlayış gösteren ben oluyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…