Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçükken Tüm Derdimin Evcilik Oynarken Bir Türlü Saçlarının Şekline Karar Veremediğim Bebeğimin Olduğunu Düşünürdüm..
Büyümek İstemiyoruuummm Diye Haykırışlarım Hala Kulaklarımda Yaş 18'di..
Şimdiyse Yaşlanmak İstemiyorummm Diye Haykırıyorum 27'ye 18 Gün Kala! akannehir

sempatiksalakcinni

Tipini yerim senin yaaauu...
Ne güzel bir insansın sen. Offff offf... senağlama
Şimdi boynuna kocaman bir öpücük kondurmak vardıı...

beni seven adama seni anlatıp ağlıyorum..
biliyorum onun da canını yakıyorum ama ümitlenmesin benden
ben hala lanet olası 'sen' i çok seviyorum

Yine zordu dün gece..
Çok ama çok zordu...
Sensiz ama kalabalığın tam ortasında..

Ben üzerime düşeni yaptım. Biliyorum çok yoğun çalışan birisin. Hiç değilse bir ara bakarsın belki telefonuna.Sen benim sinir harbime bakma ama bu sinir patlamalarımın nedeni belki senden uzak olmam. kendi kendime hayal kurup sinir olmam. ben seni kıracak birşey yaptımsa telai etmeye çalıştım. ama senin umurunda değilse bundan sonra benimde umrumda olmaz.

Hayırlısı Diyorum Herşey İçin.. Hayırlısı..

nedir senden çektiğim benim? nereye kadar gidicek bilmiyorum=(

sürprizlerin çok güzeldi...:asigim:

çok şanslı kadınım...

nedir senden çektiğim benim? nereye kadar gidicek bilmiyorum=(

bugün doğum günün ve biz artık sevgili değiliz.. oysa nasılda istemiştim beraberce kutlamayı bu günü.. bakıyorumda kızlar samimi bi şekilde kutlamış bu gününü!!!!!!!.. senin herkese mavi boncuk dağıttıgını bilmezdim. bi insan nasıl bukadar farklı tanıtabilir kendini.. kaç yüzün var senin? iyiki doğdun diyen onlarca dilek arasında belkide sana bir tane bile iyi dileği olmayan tek kişi benim!!! neyse....... kutlamana devammmmmmm.......!

Afedersin jennifer1905 msjından alıntı yaptığımın farkında bile değilim. dalgınım biraz kusura bakma tatlımm :kedi:

vay be dün sabah saat 3 te ve 4 aramanla sasirtin beni dogrusu...sasirtin ama hic etkilemedim....

ah sen hasta mı oldun bakiiim ...hemende bulaştı gribim sana kıyamammmm kıydım bile:)

Evet övgü yağdırmasam da sana sen bitanesin ve çok şükrediyorum
her sıkıntının sonunda selamet varmış ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…