Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lütfen rica ediyorum anlatmayin.ANLATMAYIN bana ya! bilmek istemiyorum.icimi sisirdiniz valla ikiniz iki yerden. yeter ya. daha acik nasil söyleyebilirim.

Allahım benim acım ne zaman diner?
Onu ne zaman unutabilicem ben?
Ne zaman vazgeçicem her gece en az 1 posta ağlamaktan?
ooooooofffffff offfffff
Allahım bitsin artık nolur

sonunda senden soğuduğumu hissediyorum :umursamaz:
içimdeki senden kalan sadece bi boşluk , ama güzel bi boşluk bu
içi rahat, huzurluu
mutluyum ben, hayatıma devam ediyorum
demekki sensizde olabiliyomuşum
( umarım bu düşüncelerim sabaha değişmez, her sn başka bi ruh hali içerisindeyimde )

Demek ki sen de kendi kendine soru sormaya başladın!
Cevap alamamak ne acıymış di mi?:1closedeyes:

Asla çağırılmayacak,asla bu tür ortamlarda olamayacaksın...
O çok koruduğun mesafen şimdi buna engel.aklinialirimsmile
Tek olmak hoşuna gidiyor mu artık?bayanssulusmile
Sen yarattın bunu,bak bugün çevrendekilere??Ahh ahhh..Kafanı taşlara vuruyorsun da itiraf edemiyorsun..Ama geçti gelen,gitti giden.Çok geç çünkü...

oohhhhh kafam rahat herşey süper. :)
sanırım hala beni sayıklıyorsun,, bu daha da güzel eheueheu

bilmiyorum inan bilmiyorum. Aklimdaki sorularin ardi arkasi kesilmiyor. Of ne olcak bizim bu halimiz????mafoldumben

İnsanlar ne acılar yaşıyor bu konuda...
Benimki hiç kalır.
Gelişim sürecinde büyük azaptı.
Sonuç bakımından o kadar da berbat sayılmaz sanırım. :/

ben fazla sabırlı biri değilimdir sen iyi bilirsin konu daha fazla uzarsa pişman olacağımız şeyler olur

keske gerçekten okusan burayı .. sen unutamadığın o kıza söylerken bu şarkıyı ben sizi düşünerek dinlemek zorunda kalıyorum.. benimleyken onu untamıyordun ayrılalı 1 hafta olmadan benden daha küçük olan baska bi kıza aşık oldugunu söylüyorsun.. onun için içkiye vuruyorsun.. ben isterdimki mutlu olsaydn benle.. mutlu olamazdn kabul ama.. ne bileyim hayatında o kadar yersizim ki canımı yakıyor.. benim kardesim dediğim o kıza simdi sen kardesim diyorsun hemde sana sevgili ayarlasın diye oysa küfrediyordun eskiden benm sözüm ona kardesim(!)e .. ne ara hayatında yer ettiyse artık..
bi tek beni sevemedin sen.. bi tek ben giremedim hayatına.. bi tek ben içtiremedim sana.. sen beni kötü ettin ben istedim sigara içeyim içki içeyim hatta kesmez beni eroinman olayım.. ama değmezsin gerçekten değmezsin o kadar pişmanımki o 4 çöpü içtiğimede arka arkaya.. ve iyiki dediğim şeylerse paketin kalanını atmıs olmam ve sana defol diyebilmiş olmam.. bi gün geri geliceksin biliyorum.. o zaman cok acıtıcam canını işte..

Yürüdüm yürüdüm çok yollardan geçtim inan çok büyüdüm..
Düşündüm düşündüm sebebini bulamadım neden neden neden çok üzüldüm?
Aç kapını lütfen,çünkü ben geldim.
Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim.
Bana bana biraz gülümser misin?
Kimseye sormadım,yolu kendim buldum geldim.
Simsiyahların içinden sana karbeyaz geldim.
Beni biraz sever misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…