Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zihninden geçenlere bir an bile olsa dalabilsem, bi anlasam niyetler bir mi...
ben mi çok hayalperestim sen mi çok tilki... en büyük tepki tepkisizliktir diyerek susuyorum...

umarım bu sessizliğin daimi olur.yok o oldu yok bu oldu sen bunu dedin ben bunu yaptım muhasebesini yapamam.bitmiştir.

Bugünün Harika Geçmesi İçin Sebebimiz Çoook...

hak etmediğim bedelleri ödetiyorsunuz bana. ama bu dünya da bitse de, öbüründe devam edecek; görüşeceğiz.

Komik olmaya gerek yok...
Beni bulmak o kadar kolay olsaydı,burnunun dibindekini görürdün zaten!sengözlerimebaksanab

Mutlu olmak beni mutlu edebilmek sandığın kadar zor değilmiş di mi?
Teşekkür ederim uzun bir aradan sonra benimde mutlu olmam için çaba sarfettiğin için...
Demek hala bir umudumuz var, seni seviyorum...

Son düzenleme:
of kafayi yemeye cok az kaldi, ben bu gidisle bu kafayla hasta olurum yaaaaaaaa...

allahim sen bana dogru yollu göster yarrabim:Saruboceq:

derdin ne senin..alıp veremediğin ne..huysuzluğunla kıskançlığınla herşeyi başlatan ortamı geren sensin..orda burda arkamdan konuşmayı kes artık..
herkes senin ne olduğunu çok iyi anladı..
bide senin hakkında bana söylenenleri duysan burayı terkedersin kesin..

ama yok sende o gurur..biraz yüzsüzlük var hatta hat safhada..
nasılsa beni sürekli takip ediyorsun ya burayıda okursun..
kendimi övüyormuşum öylemi??
hımm nasıl övüyorum acaba..napmışımda övmüşüm..
şu açıdan değerlendirirsen evet överim
ben arkadaşlarımı kıskanmam,ben onların her zaman yanında olurum destek veririm.ikiyüzlülük yapmam..işimi hallettirmek için yüzüne gülüp arkamı döner dönmez çekememezlikten dedikodu yapmam..evet bu yönlerden överim kendimi...

aman sana konuşmaya bile değmez..
çok merak ediyorum gerçek hayatta kaç tane dostun var acaba..
bu huylarınla yanında kimse kalmazda o yüzden diyorum..bence arkamdan konuşacağına kendine çeki düzen ver bir an önce.

of canim ya seninle konusmaya tavsiyelerine cok ihtiyacim var gel artikkkkkkkk.....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…