Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kurban bayramında söz olsun istiyorsun ama ben sere serpe olsun istiyorum hersey bir haftacık bayram yetr mi bunları yapmaya düşünüyorum bilmiyorumkismile tabiki senin olmayı çoook ama çoook istiyorum...

bayanlar aslında bunu neye yazacağımı bilemedim ama sırf sizlere moral olsun azıcık gülün diye yazıyorum. Babam az önce büroda bulunan bir gazoz şişesini alıp arabayı bir güzel yıkamış. :))) tabi içinde su yerine gazoz varmış :)))). sırf camları sileyim içinde su var demiş zavallım. ama nerden bilsen arayı şekerlendireceğini. tüm gazozu boşaltmış :))) sadece kokusundn anlamış içinde gazı kaçmış gazoz olduğunu zemuszemuskaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ah baba ah ne yaptın sen bak beni yine unulmaz bir anla baş başa bıraktın birde asnösr maseran var diller destan :)))))))

Bu Kadar Aceleci Olma Tırsıyorum Yaa!!! eyvahedigeldismile

Eee ..gizlediğiniz şey fark edilince süprizzzzz, böyle kim vurduya döner -tatlicadiarzu-, foyanızın meydana çıkmasından dolayı hisssetiğiniz aşşağlık duygusunun etkisiyle nereye sataşacağınızı ve ne bahane bulacağınızı şaşırırsınız

sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
hayatımın anlamı, ömrüm, canım, herbişeyim.....
iyiki varsın ve ben iyiki seni tanımış ve senin bitanecik eşin olmuşum....
seninle gurur duyuyor ve seni cok ama çokkkk seviyorum.....
ve artık senden bi parca tasımak istiyorum....
beraber nice güzel ve mutlu senelere canım kocacgım benim.....olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:

içimden geldi böle yazdım kızlar söle bi baktımda herkes farklı seler yazarmış aklımda sadece askım var napimmmaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Aşkımdan ölsem gelip de söylemem böyle sorunlu bi tipim.

Son düzenleme:
Eylul bana hosluklar getirdi, Ekim ise buyuk degisiklikler verecek, gayet iyi biliyorum ve cokta seviniyorum..mutluluklarimiz yarissin mi???...

yaptığınız tek şey senin hayat tarzın gibi yaşamıyorum diye beni etiketlemekse yazıklar olsun sana
senin gibiler işte bu ülkeye zararlı beyinleri yetiştiren

:icecream: :uhm: :bbo: :smiley-cool: :dance: :roflol: :sm_confused: :asigim: :sm_cool:
:hooray: :teytey: :içelim: :1hug: :1rolleyes: :jeyyar: şutarafagitti olumunekankayizsmile boshayallersmile
aklinialirimsmile :hulya: laelaelaelaelae hihoyyyt şakkıdı naniknanik :1closedeyes: sırnaşık şey
sempatiksalakcinni

İşte böyleee...

Bazen çok fazla sıkıcı oluyorsun. Sana bakar mıyım ben çocuk?
Çok salaksın, aptalsın... lmaz:
Biraraya geldiğimizde de böyle angutluklar yaparsan hiç hoş olmayacak.
Tabi gelir miyiz biraraya meçhul, ama ben baştan söyleyeyim. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…