Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün öle aniden karşıma çıkınca neden heycan bastı bana yaaeyvahedigeldismile
sonra 3-5 sefer karşıma çıkman tesadüf mü yoksa ben mi yörüngene giriyorum bu ara anlamadımm...:kedi: yaa nfret ediyorum şu olmazlar bana geldi miii..sen o değilsin besbellii...

Bi Delilik Yapabilirim... Evet Evet Herkesi Şok Edip Evlenebilirim!!! laelaelaelaelae

bi işim de düz gitsin arkadaş ya
herşey rayına oturdu oh düze çıktık diyorum
aynı anda gene dibe batıyoruz
nereye kadar sürecek bu dengesizlik yaa :1no2:

kimseye güvenme allegria..kimseye..helese erkeklere
çok aptalsın..çok iyiniyetlisin..vazgeç..kırılan hep sen olacaksın..yapma
nolur değiş..nolur inanma kimsenin iyiniyetine..

abii beni neden üzüyosun( neden sölemiyosuınnn:gitme: sana bişiii olmasınnnn:sinifsinif:

Önceden güneş sadece sen varken doğar sanardım, öyle değilmiş yanıldım!
Dünya sen yokkende dönüyormuş. Mucizelerin sebebi de sen değilmişsin üstelik.
Yokluğunu yaşamak varlığını taşımaktan daha kolaymış.
Geleceğini beklediğim akşamlarda geçmezken zaman, aslında zamanda önemsizmiş.
Aslında anlatacak çok şey var ama kısacası önemsemeyen ve çabalamayan ben!
Dünya sen varsın diye değil, BEN olduğum için mükemmelmiş...

Son düzenleme:
Kolay mı sandın?
Kolay olsa sen yapardın!!!sengözlerimebaksanab

Çok güldürdün ya beni allah da seni güldürsün koyun getireyim mi dedin ya ben ona baya bir güldüm. Tabi pek belli etmedim :).espiri olmadığı düşünürsek (Allah iyiliğini versin şöyle güzel besili getir deseydim arabanın nerseine atacaktın be arkadaşım hem alsan nereye koyacaksın. tükkanda mı besleyeceğiz :))))..)
Bu arada benden daha çok güldü bay x... (kendi yaptığı espiriden bu kadar mutlu olan insan) insanı hakketen güldürüyor. Bana akşam akşam neşe verdin çok saol ya.
Çok acayip laf cambazısın helal olsun 5 dk hiç susmadan konuştun. iş yaşamında başarını takdir etmemek mümkün değil.
Ağzı iyi laf yapanlar iyi işler yapıyor ( ben de şu arada içime kapanıklığı yensem bende süper olucam iş konusunda ama ...arada bir çekingenlik gelmese ((

Farzı mahal okudun burayı..
Okuyan gözlerine inanmazsan,mektup olarak da vereyim eline.
Senin devrin kapandı,yeni bir çağ başladı hayatımda,hükmün kalmadı,hükmen mağlup,hükümsüz,sevimsiz,sevensiz yeni bir hayata mahkum olmak nasıl bir şey ki:hulya:

sen kimsin,nerdesin,unuttum adını,yıl geçmedi ama yel gibi geçtin gittin,tozun bile kalmadı

kendin ettin,kendin buldun,şahtın şahbaz oldun,bahtımın gölgesinde dinlenmeye koyuldun,ama bahtımın dallarını budadım,gölge yok sana git güneşin altına,yan yan şakkıdı

aramıycam seni... aramıycam seni...aramıycam senii.... ben seni kırdım mı acaba seni. bana olan güvenii sastım mı acaba? ya sen de benim güvenimi sarstıysan onu nasıl telafi edeceksin...
"benim elime birçok fırsat geçiyor, niyetim farklı olsa değerlendirmekten geri kalmazdım" dedin ya. bu sefer ben afalladım ne diyebilirim bu söze....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…