seni içine düştüğün durumdan nasıl kurtaracağımı biilmiyorum.çok üzgünüm.seni ölesiye özledim.durumunu bilmeden sana söylediğim kötü sözler,yaptığım kaprisler için binlerce kez özür dilerim.şimdi sen çok uzaklardasın.ve hiç iyi değilsin biliyorum.elimi tutsan seni kurtarabilirim aslında ama düştüğün yerden elimi tutmaman için elini bile keseceklerini biliyorum.önemli olan hayatıma geri dönmen değil seni hayata geri döndürebilmemdir.nasıl yapacağım bilmiyorum,çok korkuyorum.seni harcamalarına yoketmelerine göz yumamam.günlerdir yutamadığım bir yumruk var boğazımda,acı çekmekten yoruldum.seni çok seviyorum.bunu unutma,sonsuza kadar da seni sevmek istiyorum.bana hep güzel gözlerinden inciler dökülmesin sakın derdin.şimdi o incileri kim toplayacak?elim silaha gidiyor geliyor...bazen kendi gölgemle konusuyorum sen diye...sensiz hayat öyle zor ki....kalbim sanki iki taşın arasında eziliyormuş gibi canım öyle yanıyor ki....tek bir kurşunla dindirebilir miyim diyorum acısını...şunu bil ki sevgilim çok şükür ki allah ı senden daha çok seviyorum...öyle olmasaydı çoktan acısını dindirirdim yüreğimin...seni çok seviyorum...herşeyimmm....dünyamm....allah ikimizi de korusun ve ikimize de yardım etsin,ikimizi de kurtarsın....