Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oğlum iyice manyak oldum iyice, takıntılı oldum, hep sizin yüzünüzden, sil baştan nası başlicam ben şimdi, bi yol göster bana lütfen, salla gitsin deme çünkü yapamıyorum görüyosun...

huzursuzum... birsey var mi yok mu ogrenmem lazim.. sen de benim kadar rahatsizmisin gormem lazim, gozlerinden anliyorum ben seni, yeterki bir an evvel karsilasalim..

"Issiz Adam" olarak yasamaya devam mi?..yoksa civi civiyi soktu mu? keske bu sorularin cevaplarini alabilseydim........kafamçokkarıştı

kapris yapmadı gereken ben değil miydim?

hakkaten anlam veremiyorum sana

son günlerde peşimden ayrılmadın ama işine gelmeyince kapris yapıyosun???

yok aman ben almıyımm

yaa bi yürü git kardeşim bee, valla sinirlendim, hay sizin zihniyetinize.......

Beni aramalısın. Ama yapacak mısın hiç bilmiyorum.
Pişman olacağını düşünüyorum ama dur bakalım. CADIARZU

burdan sevgili mideme sesleniyorum: lan yeter bee, başlicam senin asidine de şimdi, her sinirim bozulduğunda sen de ağzıma gelerek beni iyice çileden çıkarmak zorunda mısın, neyse ben biliyorum yapacağımı sana, nerde benim rennie ilacımkötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
ya vay arkadaş ya kaydirigubbakcemile3
bana böyle seyler söylemeyin yaaaaaaaaaa senağlama

haa bide unutmadan opuyorumnanaktan
yedek listesi 3 e çıktı
2M 1C hadi hayırlısı .L :jeyyar: :asigim:

OOooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (((((((((((((((

Telefonum titrediğinde, gelen mesajın senden olabileceğini düşündüm.
Ama değilmiş. (((

sana her gün yazıyorum sensiz geçirdiğim her günümü yazıyorum.aslında geçmiyor.ne gün nede gece.yanında olmayı ne kadar istediğimi bilemessin.sadece şunu söylemek istiyorum

sensiz bir ömür bitsede ben seni asla unutmayacağım.dün gibi,bügün gibi ve yarın gibi hep seni seviyor olacağım.

gelicem diyosun..
gel sevgilim gel..çok özledim seni..
bir gün de olsa kavuşalım artık..

bi zamanlar okulunu bitir diye deli oluyodum ama şimdi diliyorum ki hiç bitireme o okulu
emeklerim de helal olmasın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…