Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben arkandan su dökmedim haberin olsun..
kendin yolunu belli ettin... hiç şüphem yok artık sen bir s..l..s..n... :mymeka:..yolun açık olsun..sen yoluna ben yoluma...Elveda...:tomato:

Son düzenleme:
yüzyüze gelmeden çözülmeyecekti zaten bu iş...
hsonunu bekliyorum artık. derdimiz neyse paylaşalım. sevgiler, arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor biliyorum.
ama eğer ki birbirimizin hayatına zarar vereceksek uzatmanın yormanın da manası yok değil mi.. hayırlısı artık hayırlısı..

Rüyamda gördüm seni.
Bana o kadar uzaktın ki.
Artık hiç konuşamaycak mıyız?
Beni nasıl olur da özlemezsin?
Nasıl bekleyebiliyorsun böyle?
Nasıl? Nasıl? Nasıl?

aslinda yüzünede söyleyebilirim ama diyemiyorum
sen ders calisiyorsun ya günde 8 saat günde yarim saat görüsebiliyoruz ya nasil dayanacam bilmiyorum bu sene cok zor gececek cok skiliyorum ne olurdu herkes gibi okul bitince isimize gücümüze bakabilseydik..neyse sen calis bense kpss icin safak sayayim off skildim

Çok sevindim,çığlık atıp oynamak istiyorum şu anzemuszemus
Sen çok tatlı bir anne olavaksın eminim ben,gözünüzaydın canım benim.Gözümüzaydın.Darısı tm isteyenlere:lepi:

Canım Koçişim şimdiye kadar burada hep sana kızgınlıklarımı yazdım. Ama artık yazmıycam inşallah çünkü 4 aydır ilk kez artık mutluyum diyebiliyorum. Neredeyse 10 yıl dolacak evliliğimizde ama ben kendimi yeni evliymiş gibi hissediyorum. Teşekkür ederim aşkım, beni yeni bir hayat kurduğuma pişman etmediğin için, aman bunları duyupta şımarma sakın!

Bir insan bu kadar yakışıklı olmaz. Hayır olamaz. Olmazzz... senağlama senağlama senağlama

aşkım neden bu kadar işkoliksin ya herşeyi sen yapamazsın herşeyi sen sırtlayamassın gecenin yarısı hala çalışıyorsun bana kızıma hiç vakit ayırmıyorsun çok yoruldum seninle gezmeyi film izlemeyi konuşmayı çok özledimmmm mafoldumbenkeşke şu an yanımda olsan ne kadar isterdim bunları oku ve bize biraz zaman ayır olmazmı boshayallersmileboshayallersmile

ulan uğur ulan uğur, gece gece öldürdün beni:)) neyse aga ben de buralardan giderim eğer sen yoksan:))) yat zıbar sen beni yine böle üvey evlat gibi bıraktın, msnlerde... nese intikam soğuk yenen bi yemektir nihahhaa:jeyyar:

Sahura Ramazan'da kalkıyoruz Ra-ma-zan-da!!!!cokacimcoook

bırıcık sevgılım
cokcalsıyosun yaa kıyamam sana
ama bunu yuzune soylemıyorumkı sımarma
38.ay donumumuzude unutmayıp cıcek yolladıgın ıcın daha cok sevıyom ama bukadarını soyleyemem helebı evlenelım bak gor nasıl senı ılgı manyagı yapcam:)

Son düzenleme:
Demek ki neymiş, nerden baktığın önemliymiş bir olaya onu "problem" veya " normal" olarak tanımlamak için..Taraf değiştirdim "normal" deyim artık...
Bu sakinliğimi gördüğünüzdeki huzursuzluğunuz beni daha da rahatlattı "hırs küplerii" zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…