Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoruyorsun beni...
çok yoruyorsun... inceldiği yerden kopsun diyicem o olacak... biliyorsun ama di mi kıramam, incitemem, kötü söz söyleyemem... biliyorsun ondan bu rahatlığın.. sabır sabır

candan erçetin'den bahar'ı dinliyorum yine, söyleyecek kıvama geldim :) evet, tek eksik duyacak bir çift kulak, o da gelsin artık :) hihoyyyt

aşka en çok ihtiyacım olduğunda çıktın karşıma...
şimdi ise sana çok ihtiyacım var ama yoksun....

sana dair herşeyden yavaş yavaş kurtuluyorum
ağlaya ağlaya sildim tüm fotoları
numaranı
msnini
seni hatırlatan diğer şeyleri de silmeliyim,atmalıyım
ama ben o yüzüğe nasıl kıycam? 07.06.2008 yazıyo içinde gökhan yazıyo
nasıl atıcam onu Allahım off

msn e bile giremiyorum...belki beni görür de yazmazsın bir şey diye...
her dışarı çıktığımda seni görebilecekmiş gibi bakıyorum etrafıma ama kaç aydır yoksun...
bazı sözlerin canımı yakmıştı ama...bu kadar acıya karşın inanır mısın gel desen hiç tereddütsüz koşa koşa ağlaya ağlaya gelirim sana...
seni öyle umutsuzca seviyorum işte....
ilk aşkımdın ilk aşkımsın....
kalbimi söksen beynimdesin...
içimde her bir benliğimde....
gözyaşımsın dudaklarımdaki tebessümsün.
güldüğümde yanağımda açan gamzemsin...
sen bakmaya kıyamadığımsın....
sen benim çaresizliğimsin...................mafoldumben

Eve gelince yalnizligi, sakinligi, kendimle olmayi seviyorum ama hicbir zaman "yalniz ruh" olmadim, olmayacagim da -tatlicadiarzu-....

Son düzenleme:
Bana mı söyledi acaba diyorum..."bugün pazar ve seni çok özledim" bu cümle herkese söylenir mi... belki çok eski bir seevgiliye söylendi bunun kime olduğu nerden bilicem acaba sorsam mı sana çok ...
saçma olmaz mı?... eklediğin kişilere bakınca bana söyledğinden şüpheliyim... ilk görünce bana söyledğini düşündüm ( ama sonra değişti fikrim...

Artık hayattan tat almadığımı, mutlu olmadığımı göremiyor musun.. Bu kadar mı köreldi gözlerin...

Kalbim paramparça ..
mutlu olmam gerek aslında ..
artık kimse kıramayacak ..
her cm'i kırıldı..
bu sefer toparlamaya uğraşmayacağım ..
ben toparlıyorum gelip kırıyorlar ..
bırakıyorum dağınık kalsın ..

Gerçekten var mısın?
Orda mısın?
Duygularımı karıştırdın bebek :uhm:

sevgili 400 gb boyutundaki animelerim, sevgili bilgisayarım, sevgili odam ve bana güzel vakit geçiren her türlü saçma hobim...

cuma gününden sonra sizleri çok özlicem ((( daha çok paylaşacağımız şey vardı ((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…