Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun...
Annen tavuk suyuna çorba pişirmedi mi?Çok üzgünüm çoook

Dizime başını düşür uyu, saçlarım yüzünde gezsin. :'(

Sana ne demeli bilmiyorum ama diyeceğim en öz kelime YALANCI...
sana güvenip arkadaşlarımı karşıma almışım.. 4 gün sonra senin dediğin şey ben yapamayacağım...
yarı yolda bırakıp gittin beni...
beni herşeyle baş başa bıraktın...
nerde kaldı erkekliğin haa nerde kaldı senin insanlığın..
bir de beni ilgilendirmez dedin ya..
anladım o an erkek kalıbının içinde korkak ödlek bir karaktersiz yaşadığını...
sen seni yok sayan arkadaşlarının peşinde köpek gibi gezmeye devam et.. onlar seni ciddiye alırsa eğer.
artık o çok sevgili arkadaşların dinler derdini moral veriri sana..tabi sana insan değeri verirlerse..
sen beni yalnız bırakmadın.. sen kendini yalnız bırakmayı seçtin..
Senin gibi korkak adi yalancı ve sözünde durmayan bi erkeğe 6 ayımı verdiğim için pişmanım...
bu arada öyle çok ahım şahım ayy öldüm derece yakışıklı değilsin bunu bil...
sana kendine güvenin olsun diye öven bendim.. dediğim lafları kendi vasfın sayma sakın.. aldanırsın..
sen bencil egoist bi aptalın tekisin..
Sevgiden anlamaz.. hayata at gözlüğüyle bakan.. anlaması kıt...huysuz.. geçimsiz..seninde dediğin gibi sinir hastası bi psikopatsın..
Bir çoğunu sevgiyle düzelttik ama sen kendinle kaldığında yine aynısı oluyorsun..
Sen sevginin arkasında duramayacak kadar YÜREKSİZ mişsin...
söyle şimdi sana adam denir mi.. sana bebe denir..
kendine polat ı örnek alan dizileri hayatına yön veren unsur seçen sen farkına var... burası gerçek dünya..
bütün arkadaşların okul bitince seni bırakıp gidecek.. ben hayatın boyu yanında olmaya hazırdım..
ama sen geçici olanı seçtin..
tek duam Mutlu olma bensiz mutlu olama...
senin yüzünden kötü haldeyim senin umrumda değilse..o vicdanın (ki varsa) sızlamıyorsa...
senin mutsuz olman karşısındaa çook büyük zevk duyarım..
Umarımm...

gunaydın daha uyusam uyurdum artık aksama kadar mı bakalım
nasıl olacak bu uykucu halımle bılemıyorum
sende rahatsındır artık hafta ıclerı ben yokum

Anooooooommmmmmmmm Nası Bi Başağrısı Bu Nannn kafamçokkarıştı

Dedikodu iyi bir şey değil,biliyorsunuz değil mi ? :smiley-cool::dilcikar:

böyle bitmemliydi ...bittii mii...sen bilirsinn...gelene hayy hayy giden bayyyy..
haketmiyorsun biliyorum ama elimden bişiy gelmiyor..

ahh be ahhhh ilgiye muhtacım, herkes ilgilensin benle, halimi hatrımı sorsun, gülsün yüzüme, ya da neyse sana gel demicem artık...

Ulen akılsız,
Bu dağ ne rüzgarlar gördü!
Gelen mesaj beni kendime getirdi. Kimse vazgeçilmez değildir, ne sen ne de ben vazgeçilmeziz. On beş gün oldu bak ben yine eski günlere geri döndüm. Sen Şubat'ı bekle bakalım.

Çok sıkıldım bu yaptıklarından. Hiç hoşuma gitmiyor. Amacın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…