Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten beni seviyormusun? sanki beni sevdiğini hemde bu öfkenin çok yüksek bir şekilde dışa vurumundan anladım :))... ama bana erkek arkadaşına davranır gibi davranıyorsun... neden? benim bir farkım yok mu? ...
...şimdi pişman oldun demi. senin istediğin farklıydı ben farklı davrandım sana .. ama bu sadece senden korktuğum içindi. sana koşa koşa nasıl gelebilirim...

geçen hafta bende senin gibi hissettim kendimi ama benim ki tamamen sevdiğim içindi... sonra pişman oldum...

Ali yazar veli bozar...Keskin sirke küpüne zarar... ((... sende pişman oldun...

Bana sadece sevdiğini söylemeni-özlediği söylemeni bekledim. sadece" özledim seni "desen yeterdi...... hepsini unuturdum ((.

çok mu zordu özlediği söylemek.................

Plan yapma boşuna bilirsin mahvetmekte üstüme yok sempatiksalakcinni

kızmıyorum sana tek kızdığım şey çooook sevdiğini söylemen.
inanmadığın bir sevgiyi neden dile getirdin tek itirazım bu
dün çok ağladım.
ve yas bitti artık ağlamak istemiyorum.
hayat devam ediyor ve heba etmek istemiyorum

her geçen gün kalbimden ve aklımdan siliniyosun :))
o kadar mutluyum ki anlatamam
seninle geçirdiğim günler sadece boşluk doldurmaca gibiydi ...

Canım kızım,senin gibi bir evlada sahip olduğum için
şükrediyorum Allahıma ve gurur duyuyorum seninle.
İyiki benim yavrumsun,seni çok ama çok seviyorum..

Komedyen olmalıymışsın, yazık harcanıyorsun delikafadulden

Son düzenleme:
Sakın Acı Biber Doğradığınız Ellerinizle Gözünüzü Ellemeyin!!...

:tomato:

Kardeşin soyunup dökülmüş. Pozlar vermiş yine.
Vay bee... Seninle evlenseydim, kesin çok rahat olurdum bu konuda.
Sokağa sütyenle çıksam bir şey demezdin herhalde.

Ve şimdi... Lütfen cevap ver. Ve yine lütfen kalbinden geçen dudaklarından dökülsün.
Ve ben yine ulaşabileyim istediğim herbir şeye... Kafandaki, kalbindeki...
Beni mecbur ettin. Yapmam gerekiyordu.
Hadi bakalım. Şimdi sıra sende.!

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkitom seni çok özledim :kedi:
bi de sana söz veriyorum her şey çok çok güzel olacak :asigim:

canım kocam bazen sana kızsamda seni çok seviyorum iyiki seninle evlendim iyiki kızımız var ölürüm size canlarım benim :))

Devam etsin, böyle devam edelim.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

sevgili kocam, benim canımı sıkıp sıkıp sonra bana özür dilerim deme.
hatanı fark etmene sevinmeyi bırak, bunun için sana sinir olmaya başladım.
şöyle yapsak bu ayrılıkta zorlukları sadece çekmiyorsun bunu anlasan artık be adam 4 yıl oldu 4.

merak etme beni kendinle karıştırdın heralde, daha ayrılalı 3 hafta bile olmadan başkasını bulacak halim yok, çok muhtacım ilgiye, sevgiye ama seni unutmadan hayatıma başka kimseyi almam, hem niye merak ediyosun ki, ayrıldık biz... seni unutmaya çalışmakla meşgulüm, enkaza çevirdin beni ama bak ayaktayım hala, daha fazla üzme artık beni...

Son düzenleyen: Moderatör:
yok ağlamicam bu defa,bakıp bakıp kahrolmicam, maziye takılıp kalmicam, çok zor olcak ama bu defa yapmam lazım, gururum, hayallerim, duygularım hepsi yok oldu, hissizleştim sayende ne güebiliyorum ne de ağlıyorum, arkadan özgünün şarkısı giriyo devreye "...bi de üstüne sen yine mutlusun ya, bu da mahvediyor"... ama olsun sen mutlu ol, bu ilişkinin bütün sıkıntısını ben çektim, bütün çabayı ben sarfettim, sana düşen tek şey sadece ölece yanımda durmaktı bunu bile beceremedin, şimdi bu ilişkinin izlerini yine ben silicem, 1,5 yılımı çöpe attım, sen yine sadece seyret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…