Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne istedin uykumdan hainnnn
halbukı ben daha uyuyacaktım
şaka şaka iyiki kaldırdın bu saatte baya ılerleme kaydetmiş oldumm
muckkk

Düşünmeden konuşmaktansa, konuşmayıp düşünenlerden ol. düşündüğünü konuşmayacaksan, lütfen benden uzak ol...

Zannetmeyin gücüm bitti YORGUNUM! Zannetmeyin SUSKUNUM; Zannetmeyin artık YOKUM; Fırtınalar öncesi hep böyle DURGUNUM..! .. |

Sevmenin farklı boyutundayız ..
senin bana bakışını gören anlıyor ..
istesende gizleyemezsin ..
aşıksın bana işte aşıkkkkkkkkkkkkk lülülülülülü
ben mi bilmiyorum ki ..
güvenmiyorum ben

yeni baslayan bir gun yardımcı olmuyor..hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor..sırıngayla cekip alsınlar seni tum vucudumdan ruhumdan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel özür diliyosun öyle sen :smiley-cool:
Aferim aferim yeteneksiz olduğunu da kabul ediyosun ama ilerleme kaydediyosun her geçen gün :mymeka:

seni tanımak ve senı dokunmadan yasamak hayatın bana verdıgı en agır ceza fakat herseyıyle katlanıyorum bu cezaya gerek ölüm gerek aşk seninle gelen herşey benim için yaşayacağım enguzel seydır sevdım sevıyorum sevecegım...

Burdan sana öyle şeyler yazardım ki ve sen de yazılanları okurdun,ama bana yakışmaz senin seviyene düşmek,sen beni takip etmeye devam et. Kolay gelsin...-tatlicadiarzu-

hayalım uc kelıme
oda soyle evlı mutlu cocukluu

bıde uc kelıme
asklı doktoralı pırlantalı

ay kafayı mı yedım ne

Çok rahatım, huzurluyum, mutluyum çünkü artık kısmetimde zengin, terbiyeli biri olduğunu biliyorum.. hatta şu anda çok yakışıklı biri geldi =) yaşasın özgürüm =))))

Okulda kolay gelsin derken ki amacın neydi
Daha farklı yöntemler denemelisin muhabbet kurmak için
Çok itici hareketler bunlar

açmak istemiyorum
müsaitim ama konuşmak istemiyorum..
daha sonra ara yavvv

Fazla büyük değilim ama olgun düşünebiliyorum
Herşeyin farkındayım ben rahat ol sen.

Yanımda sen olsaydın, tek kelime edemezlerdi bana.
Sen olsaydın kimse zarar veremezdi.
O iğrenç erkeklerin, iğrenç kelimelerini duymazdım.

Çoookkk özledim, çok seviyorum seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
napıca ben seninle bilmiyorum herşey çok güzel giderken bugün yaptığın neydi nasıl güvenicem ben sana nasıl ilerleticez bu ilişkiyi off çok zor çokk=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…