Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen de nası yakıstırma yapıyorlar ya
Eski sevgililerin kıskançlıktan paso mesaj atcaksa bana, biter bu arkadaşlık diyim.
Zira ugrasamam biliyor musun :/

Yarabbim neden?boshayallersmile
Neden hep bana denk geliyor bu zayıf karakterliler?
Ama ben güçlü olmaktan,taşımaktan öyle yoruldum ki...:gitme:
Bir kere daha bunu kendime yapamam,yapmam!!!

Batan güneş tesellimiz,doğan güneş umudumuz olsunn....Naıl unutursun böyle özel bir günü!!!

Geldiler yine..:hulya:
Gitmiyorlar...
Bari ben çıkayım,acaba gelirler mi yanımda?
Ama olsun çıkacam!!!!bayanssulusmile

İç ses der ki: ÜMİTVARIM !
Bugün olmasa yarın...:Saruboceq:

Nasılsa başka kapılar açılacak, pazartesi görüşmede olabilecek hiç bir olumsuzluk beni yukarıda yazanlara inanmaktan vazgeçiremeyecek...

Bunları Sizden 9 Kasım'a kadar saklamak zorundayım..Biraz daha sabır..

Böyle dostum olduktan sonra düşmana gerek yok!
Bu ne ya böyle. Aptal aptal şeyler hareketler sözler!

Hihihi:)
İki yol sonra baktım tekrar profiline aslında benim hayalimdeki eş profiline o kadar uyuyorsun ki:)
Aşık olduğum adamdan daha fazla hem de,ama gönül bu benimki gitti poka kondualsanaalsanasmile

Gülücüklere Boğul Emi.. Kimseler Bükülmesin O Tatlı Dudakların...

Kader olsam yazılsam alnına..Yar olsam kazınsam aklına..Ve "Dua" olsam, dökülsem dilinden..Sen "Amin" desen,O an kabul olsam..dedim ve oldu kavuşucam şimdi aşkıma 5,3 buluşma saat :=).

Geldin ama hic birsey anlamadım askıım doyamadım sanaaa !!!
Seni cok özledim simdiden .. =(((

sensiz olmuyor, seninle de olmuyor..
bilmiyorum ne olacak sonumuz..
istediğin olacak galiba bu gidişle..

Hihihi:)
İki yol sonra baktım tekrar profiline aslında benim hayalimdeki eş profiline o kadar uyuyorsun ki:)
Aşık olduğum adamdan daha fazla hem de,ama gönül bu benimki gitti poka kondualsanaalsanasmile

Ya hemi de sanatçı ruhlusunn,sabahtan beri tüm videolarını izledimboshayallersmile
Keşke keşke zamanında evet deseydim sana ahh kafam,o zaman bu hallerde olmazdım belki de:1ninca:
Tam evlenilecek adamsın yaaboshayallersmile Ben önceden niye fark etmedim bunu sositososito

neden byle oldun sen eskiden olsa hemen arardın msj yağmuruna tutardın nerde hata yaptım ben sana çok değer vermemmiydi acaba hatam?

gerçekler acıdır; ben de yalan olanlarla mutlu olmayı deniyorum..sahte gülüşlerin ardında...

Ah ah Can Dündar'ın dediği gibi :a015:

Sırt çantasını her daim hazır tutmalı insan...
Yollarla barışmalı...
Yalnızlığa alışmalı..

çok şey söylemek istiyorum ama kalıyo bi yerde !

özlüyorum işte ötesi yok.kabul ediyorum evet :)) gecen bişe sormuştun yaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…