Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beklemek beklenilmek güzell:asigim:
hayal mi gerçek mi pekii:uhm:
öfffffffbilmiyorumkismile

Öyle olmaz böyle olur!!!!bayanssulusmile
Hadi şimdi sen dolan peşimde...
Ahhahaaaaayyyyyy:teytey:

Çok yoruldum galiba.. Hiç bişey için halim kalmadı
Ben sana beni nezaman arıcaksın dediğimde işler yoğun ama bütün gece film izlediğini ballandırarak anlatıyosun.. Bilmiyorum komutan felan diyip duruyosun. hemde daha yeni yüklediğin 20 lirayı o kadar sürede nasıl bitirdiğini idrak etmeye çalışıyorum!! lmaz:
ayy sinirim tepeme çıktı sabahtan beri ya bi anda gıcığım geldi sanaklava:
Yapmadığını bildiğim halde şeytan aklıma giriyo işte zaten öyle bişey olursa bittiğin andır. yazınca rahatlarım dedim ama yazdıkça sinirim çoğalıyo bağırasım var yaaaaaaaaaa

YαğmurLαr düşünce tenime, her dαmLαyı `sen´ sαnıp ısLαnmαyı `αşk´ biLdim . Ve biLiyor musn ? GöLgeni biLe çook özLedm ..

Son düzenleme:
Kahretsin son 46. güne girdik mafoldumben Sen yanımda yoksan bende yokum senağlama buralarda duramam ben =(

Son düzenleme:
.."Mirnik'lar "Kurbaga"lari asla unutmazmis.opuyorumnanaktan....ya tersi??.... bak iste o kismi tam bir bilinmezlik,kaos..:umursamaz:.......

En kısa zamanda Çeşme'ye gitmek istiyorum Sergio'm... opuyorumnanaktan

bir daha benden bişey gizlersen seni döverim alsanaalsanasmileklava:
ya allah korusun sana bişey olsa en son ben mi duyacağım mafoldumben
bütün arkadaşların ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söyleyip beni sakinleştirmeye çalışıyoryasakkelime
offfffffffffffffffff yapma bi daha böyle
ne kadar korktuğu üzüldüğümü biliyor musun :çok üzgünüm:
allahım bu gün çabuk sabah olsun yarın sana kocaman sarılıcam hiç bırakmıcam bi daha :1hug:

Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir. 'Kendine iyi bak'. bitti demek bitsin o zaman !!!.

Ne garip değil mi ? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, Sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız..evet her olumsuzluğuna kılıf uyduruyorum ama nereye kadar!!!.

Pislik,leş kargası,kenafir gözlü cadı
Çık artık hayatımdan arkamdan konuşmayı bırak
Defol!!!

Yağmur.. Ne Kadar Şiddetli Yağarsan Yağ Günümü Mahvedemeyeceksin!..

Sensizliği giyindim bu gece dekoltesini
derin tuttum.. saçlarımı topladım
olmadı. dağıttım tekrar topladım, koyu
bir yalnızlık göz kapaklarımda nemli bir rimel allığı az sürdüm,
hasretin çok görünsün diye gümüş küpelerimi taktım tırnaklarımda kan
kırmızısı bir aşk parmağımda seni bekleyen bir ...boşluk
... ellerimi hiç sorma nasıl...... söylemeliyim bilmem ki anla
işte../senzizz ve soğuk...(Hayat).

Neeeeee haftaya istememi,ne yani ben gelinmi olacağım evin küçük kızı evden uçacakmı,hazır mıyım hayır hayır evet evet çok karışığım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…