Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadınların şerrinden korkulur.Halacığım milleti birbirine düşürmek için çabalama artık,kabak tadı verdi,seni seviyorum;ama yaptıkların tasvip edilemez.ohaoldumsmile

ruyamda yuzuyordum
bu havada ancak antalyada yuzulur degıl mı
bılıyorum antalyaya tatıle gıtmeyı cok ıstıyorsun belkı balayına sekeırm ne dersın:)

Canımmm dememe izin vermedin!
Çünkü cidden ödlek bir tavşansın!:dilcikar:

Benim sana söylemek istediklerim... hissedebilceğin duyabileceğin inancındayım. (( ben hata yaptım. seni şımarttım. kin nefret yoktur bende.ama onuda öğrendim sayende. çok az insanla konuşmam onlarla bile( zamanında iyi dost olduğum için isterim konuşmak ama olmaz ) yani konuşmam uygun düşmez.. ama asla eskisi gibi hissetmez iki tarafta.. yalnışlar yalnışlar. yalnışlar hiç bu kadar bir arada olmamıştı bende. belkide çok takıntı yaptım. olması için çok fedakarlık yaptım .. ama çok büyük hataydı... seni hiç arkadaş olarak kabul etmeseydim ve hiç görüşmeye çalışmasaydım bu kadar boşluk hissetmezdim. Sen ne zaman vazgeçtin biliyorum bende o zaman vazgeçtim. yinede içimden bir ses denemelisin onunla dedi... ama senin çok farklı hissettiğin belliydi. şimdi ne düşündüğünü bile bilmiyorum.. bana söyledikleirn aklıma geliyor. ( senin için üzüldüğüm aklıma geliyor. bana verdiğin destek aklıma geliyor. çok üzücü bunlar... sonra yine nefret etmeye başlıyorum son sözlerinden dolayı... bazen affediyorum ama sonra sözler yine beynimde yine öfke. bu öfke hiç dinmesin işde...
yalnız kalmak konuşacak birilerini aramak, sonrada bağlanmak çok kötüydü . insanların yaşama amaçları değişince, alışkanlıkları değişince çok kötü oluyor. insanalarla herzaman aramı düzeltmeye çalıştım. bu düzeltilebililik huyumdan nefet ediyorum. bozulan birşey düzelmez. sende düzelmiyorsa başkasında da düzelmez.

yolda karşılaşsak sana karşı ne yaparım onuda bilmiyorum. o kadar kelime sarf ettim. sözümden dönemem zaten sende dönemzsin. öyle bir bakıp kafamı çeviririm çünkü seninle konuşulacak birşey kalmadı. Arkadaş bile olmamayı seçtik artık yoldan geçen iki yabancı.

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun
Kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun
Para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun
Sensiz geçen yüzyıl değil
Seninle geçen bir gün benim olsun

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Herkesin beğendiği makyajı bi sen beğenmedin nedense. Ki o gün ki yaptığım makyaj her zaman yaptığımdandı.
Y: Sen bugün gözüme farklı göründün.
Ben: Nasıl yani farklı? İyi mi kötü mü?
Y: Kötü.
Ben: Neden her zaman yaptığım makyajın aynısı işte.
Y: Ne bileyim kötü geldin gözüme.
Ben: Hı öyle mi? O zaman aynayı sana tutayım da bi de kendini gör.
Kısa bi süre sonra...
Y: ne o kız yeni sınıfınla takıla takıla sende onlar gibi olmaya başlamışsın ne o onlara mı özendin kendini genç hissetmeye mi çalışıyorsun?
Ben: Gözlerinde bi problem oluşmaya başladı galiba benim her zaman ki hallerim bu ben kendimi genç hissetmeye çalışmıyorum ki yaşımla da bi sorunum yok ama sen ikide birde yaş yaş deyipte kendi komplekslerini başkalarının üzerinden açığa vurma istersen.

Sana ne desem az benim en yakın arkadaşımla(!) aramızda geçen bi dialog bu. Ki bu sözler sadece ikimizken değil başka arkadaşların arasında geçti ve kız erkek karışık bi grubun içinde.
Sen böyle devam et arkadaşım devam et.Yakında düş diye bi arkadaşın kalmıcak. Ki burda ki tek arkadaşın benim! Nasıl olsa bi kaç ay sonra burdan gidicem diye bu şekilde tavırlar sergiliyorsan dilimin ayarı yoktur bilirsin duymak istemicen şeyleri duyabilirsin. Keyfin bilir.

Hazmedemiyosun, sindiremiyosun sen bişeyleri.
Makyaj güzeli demendeki amaç nedir hiç anlayamadım açıkçası.
İstisnalar haricinde çoğu makyajım zaten rimel allık ve rujdan oluşuyo ne kadar değiştirebilir ki bunlar bi'insanı?
Kedi ciğer mundar diyorum son olarak.

iş yerinden bana uzanıp da tatlı tatlı filmimi izlerken dakka dakka gol haberleri verirmisin diyosun ya bıktımmmm artık senin şu vazgeçilmez maçından ya ben spikermiyim

Annecim lütfen eski annişim gibi ol. Ne bu hal? bilmiyorumkismile

Emre Aydın "Hoşçakal"...

Hemde Bu Saatte Olacak Şey Değil.. :1no2:
Bu Şarkıyı Bağıra Çağıra Söylerken Ben.. Sen Gülerdin.. Asla Bu Şarkıya Uymayacak Yaşadıklarımız..
Evet Uymadı!.. Geber Emi! GEBER!...

Ben öğlen yine Karşıyaka'da olacağım,senden habersiz...hihoyyyt

Vesveseler gene sardı içimi.
Gene kafam zonklamaya başladı.
Sandığımdan daha zor olacak her şey artık iyice farkındayım.

şu sınav cok bozdu psıkolojımı senlede ılgılenemıyorum farkındayım
amaaz kaldı askım umarım ılgısızlıgım onarlmayacak yaralar acmamıstır aramızda bu sabah arayıp senı cok ozledım ama bu cmt kahvaltımızı rıca edemıyecegım kadar yogunsun bılıyorum dedın ya parcalandım
gecede ben uyuyorum sanıp yazdıgın"bıda baska bı sınav olmasın hayatımızda cok ozledım senı yaa" demıssın ya dayanamayıp cvp yazınca hemen arayıp belkıde ılkkez bukadar bagırdın "kac saattır uyumuyosun bunyen cokcek deyınce kızdım ya sana affet askım
az zamn kaldı degl uyku su ıcemek bıle külfet bı kk bı senle konusmalarım onlardan vazgecemem:) senı sevıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…