bişeyler demek istiyorum..ama önce sen herşeyi bil istiyorum..ki ben konuştuğumda beni duy..gerçekten söylediklerim içine işleyip düşünmeni sağlasın..inş Allah ım şuan aklıma gelen tek ban yardım edebilecek eylül..belki bir kişi daha ozan..:( şuan ne yapıyorsun kimbilirki geçen o eski kızı arkadaşının arkadaşını msndede eklediğini gördüm ben:( hani bana bu mayıs ayında dediğin..ben bi he desem hemen benle tekrar birleşmeyi kabul eder dediğin kişi..hani aşık falan olmadığın öyle çıktığın biri dediğin kişi.. ben yanılıyor olamam değilmi ozan..ozan yağmur yağıyor..dışarıya bak gökyüzüne..
Bir kaş insanı bu kadar değiştiremez, değiştirmemeli akannehir
Güzelim kız gitmiş yerine başka bir insan gelmiş yahu o ifade nasıl bu kadar değişti
Arkandan sağlam dalga geçiyolar malesef :|
sinsisin sen!
ayrım yapıyorsun tabii sana soru soran bazılarını görmezlikten geliyorsun!
bi de diyorsun ki yok başka şeyle uğraşıyordum görmemişim!
şimdi de günah çıkartır gibi kimse kırılmasın diye oradan buradan açıklama yapıyorsun!
sinsi!
en sonunda muradına eriyorsun sanırım..herşeye rağmen ,herşey gönlünce olsun....umarım paronayak hallerinden kurtulmuşsundur yazık olmasından adama..sempatiksalakcinni
neden içim buruk,ben kendimi öyle bir haberede alıştırmıştım.en azından öyle sanıyordum...iplemiyormuşsun gibi hissettim...ben uyurken sen sabihada olucaksınguclubacismile
offffffffffffffffffffmirmirmirmir
Neden böyle oldu ki? mafoldumben
Şarkıda da denildiği gibi: 'Sakladığın şey her neyse beni üzer mi?
Öyle çok şey var ki içimde hep sustuk konuşmak yerine.
Konuşmadığımız her ne varsa seninle, sakladım gözlerimde.' mafoldumben
İtiraf ediyorum!
29 Ekim'de ben çalışırken sen öğlen vakti 13.00-14.00 sularında beni arayıp 'HayyaL günaydın(!) yeni uyandım ben de. Napıyorsun, nasıl gidiyor?' diye saf saf hatta bana göre pişkin pişkin sorsaydın hasedimden çatlardım.
İyi ki şu bakan geldi de sana görev yazıldı. :smiley-cool:
Çok mesudum. delikafadulden
Çok da kötüyüm dimi? :1closedeyes: :roflol: