Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşam olsun da gel yanıma ,özledim çokkk:kedi:

Son düzenleme:
Bunu yapmak zorundayız canım. Verdiğimiz sözleri tutmamız için, bizim için, daha çok senin için..Bir de benim kendimi toplamam için... Neler oluyor bana anlatamıyorum ne sana ne kendime. Saçmalıyorum aslında her ne kadar sen kabul etmesen de.. Canım! Seni canımdan çok sevdiğim halde senden sıkılmış gibi hissetmemin tek nedeni kendimden sıkılmam aslında. Her şeyden sıkılmam. Her şeyin monotonlaşması. Senin sorumluklarını tam anlamıyla yerine getirmeni -her ne kadar sen kabul etmesen de- engellemenin iç sıkıntısı belki de. Seni çok özleyeceğim hem de çok! Ama bu süreç iyi gelecek bize. Üzülsek de ben biliyorum ileride çok mutlu olacağız. Allah'ım sana yardım etsin, güç versin.. Seni seviyorum.

Son düzenleme:
Çirkin erkeklerle evlenmeyin nesilleri tükensin.
ahaha like thisalkisalkisalkis

Denizin kokusunu içime çektim doya doya bugün..:asigim:
Hani senin her gün izlediğin...
O kadar yakınken uzak kalmayı başarabildiğimiz için bizi tebrik ettim yine...boshayallersmile

Son düzenleme:
keşke okusa... şunları yazardım herhalde: seni 4 yıldır platonik olarak seviyorum liseden beri, aynı üniversiteyi kazandık hem de.. ama beni görmüyorsun

..gercekten,gonulden sevmek nedir?.. nasil bir guc ve sorumluluktur, hatirlayabiliyormusun?

.. onceki mesajimda yazmayi unuttum..dualarini benden eksik etmesen ne iyi olurdu.....

bundan sonra neler bekliyor beni,ya da bizi..
daha doğrusu artık biz miyiz ki ?..ben de demişsin..çığlıklar atmam gerekirdi normalde.
neden bu kadar skinim o halde..yoksa aynı yoldan geçtiğim için mi daha önce..
peki o halde sorgulamıyorum..akışına bıraktım bu sefer..opuyorumnanaktan

"O"nu bulabilsem, yada "O"ndan emin olabilsem yazicam bende bisiler ama ....
Neyse bende emin olmadan yazayim bari..
Neden bu kadar dengesizsin?

Sevmekten korkarsan bir yere varamazsın!!
En önemlisi bana ulaşamazsın!!!
Zorlaman gerek,daha çok zorlaman!
Benim vazgeçmem öyle kolay ki..

Geç oldu ama güzel oldu gerçekten de enerjileri birleştirebilmemiz, inatla-alınganlıkla ne kadar uzun bir zamanı kendimize zehir etmişiz. ara sıra hatırlatıyorum bunu biliyorum bize, unutmamamız için geldiğimiz noktayı

Sevmekten korkarsan bir yere varamazsın!!
En önemlisi bana ulaşamazsın!!!
Zorlaman gerek,daha çok zorlaman!
Benim vazgeçmem öyle kolay ki..

CADIARZU yerimseniben

Sevişirken, öpüşürken,yapayalnız dolaşırken
Unutmaya çalışırken sende unutma beni, unutama beni

Gene coraplarin salonun tam ortasinda yahu ..
Binkere soyledim makinaya at diye ..
Birde buraya yazayim , kazayla okursun da anlarsin belki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…