Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili eşim;
keşke, ailesinin ilgilenmediği, akrabalarının yanında ordan oraya süründüğü, geceleri yatağın içinde için için ağlayan, yalnızlığını yalnızlığıyla çarpan, çaresiz, ürkek,yapayalnız o kızla hiç evlenmeseydin. O kız sandıki yalnızlığı bitti, bi omuz , bi yuva buldu. Işi yok diye horladınız ya, nikaha iki gün kala memurluğu kazandı, adam yerine koydunuz o kızı. O kız varya, hayatına girdin diye yalnızlığı bitti sanmıştı. öyle olmadıki... Bir baba kızına değer vermediyse, hangi erkek verir. şimdi senden boşanmak istiyorum...cesaretimi toplamaya çalışıyorum. Acıyamıcaksınki artık bana. şu an evde yine beni yalnız bıraktın kopamadığın arkadaşlarınlasın...bu benim kaderimmi dedim, yalnızlık. Niye herkes yaşamıyormuşum gibi görmezlikten geliyor beni, bilmiyorum. Ama gitmek istiyorum, gerçekten gitmek istiyorum. Güç bulamıyorum, bulmalıyım,mecburum değilmi? Rahat bırak artık bu kızı, o yeterince acı çekti ama.

o sert bakışların içimi titretiyor.
Sende bunu bile bile gözlerimin içine bakıyorsun sürekli.

Birsey yap,guzel olsun.
Cok mu zor?
O vakit guzel birsey soyle.
Dilin mi donmuyor?
Guzel birsey gor veya guzel birsey yaz.
Beceremez misin?
Oyleyse guzel birseye basla.
Ama hep guzel seyler olsun.
Cunku her insan olecek yasta.
Gec kalmayasin!
Sems-i Tebrizi

Seninle bir daha konusmamak için elimden geleni yapacak haldeyken, seni aramaya mecbur kaldım.. Çıldıracam, o kadar büyük konusmustum şimdiyse sana mutlaka söylemem gerekiyor Seni ararken sinirden ellerim titredi , çünkü ölüyor olsam aramayacaktım ama hayat insanı ters getiriyo galiba..

Telin kapalıydı, şaşırdım ama açınca bana dönersin heralde, şu iş hallolsun aramızda hiçbir ortak şey kalmasın artık
Bitsin, bitsin Hayatım senden önceki gibi sade olsun yine

Tel örgülerin hemen altında,
Bir günah işliyorum.
Yasak ya!
Töre ve geleneklerle döşenmiş
Sınır köyünde,
İnadına geziyorum, mayınların üzerinde.
Ben yasağımı seviyorum.
Ben seni seviyorum,
Kime ne?

Çok güzel bir akşam geçirdiiim canımsın öptüm seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…