Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok uzun zamandır ilk defa göz göze geldik bugün ya öyle bir sızı saplandı ki kalbime...anladım geçmeyecek,silinmeyecek,bitmeyecek...Her aşk kavuşmayla bitmez evet.Sana olan herşeyim ondan işte;sonu olmayan,olmayacak olan...

Sen o tiple kime hava yapıyorsun Allah'ın maloşu!
Dangalağın en alası, gerzek!!
O kadar özgüven fazla sana, boyunu aşıyor, komik görünüyorsun.
Hem de çok komik.

üstüme senin aldığın hırkayı giydim bununla uyuycam sen kokuyor sanki..koku dedimde bak aklıma ne geldi hani sen askere giderken ben senin ter kokan tişörtünü saklıycaktım sen dedinya olurmu öyle şey temiz veririm bende dedim ozaman bi anlamı kalmaz
bak yine aklıma geldi boğazım düğüm düğüm

kimsem yok Rabbim'den başka....bunu şimdi daha iyi anladım....bugün senin arabana benzeyen bir araba gördüm yolda...o bile mahvetti beni...plakanız da benziyordu...bi an o mu dedim.....bu bile mahvetti beni...çok sevdim seni...her günüm ağlayarak gecti...unutamadım seni...unutamam da...bu yara içimde hep saklı olacak...kimseye anlatamıyorum...buraya yazıyorum ya da kağıtlara...içim nasılda acıyor....yoruldum ağlamaktan ...ve o son bana söylediğin şeyler geldi aklıma...aklıma geldikçe çıldırıyorum....ben artık yasamak istemiyorum...hem de hiç...sen benden vazgecmiştin ya bende yaşamdan vazgectim....

Son düzenleme:

Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim...;
Aklıma gelişini seveyim...Ne güzelde darma duman ediyorsun beni

Aşkımmm seni çok seviyorum çok da özledimm daha bugun görüştük amaa...sorsana bana sana hiç doyabiliyor muyum kiii...umarım şu ailevi olumsuzlukları atlatıcaz yakındaa...seni çok seviyorum askerimm

kizmiyorum sana...
biz seninle artik iki yabanci bile degiliz...
sadece bana yapilmis kasitli hareketlerinle komik duruma düsüyorsun...
kardesim gibiydin, bana bu dostluga ihanet edecegin hic gelmemisti aklima....

uyuzzzzzzzz.. gicik oluyorum sana...
elimde olsa bi kasik suda bogarim seni.. dün beni öylee kizdirdinkiii, kücük olsaydin bende senden daha kuvvetli olsaydim sana bi tane yapistirirdim..

Hayatım ne garip adamsın sen
O kadar mesaj yazdım sana
Cevabı bu mudur yani.
Sanada...
Hey Allahım hey
Çok işim var seninle çoookk

Nasıl bir hasret bu diye mızırdanırken Rabbim duydu sesimi..
Gülüşün,bakışın nelere götürüyor beni!
Ahh bir bilsen!
Ahhhh bir bilsen,anlasan beni!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…