Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten yarın burda mı olacaksın...
Hala inanamıyorum...

Hadi zaman ak artık...
:78:

kocişşş kusura bakma çok uykum oluo sen geldiğindee uyanamıyorummmmm malum bu hafta gündüz calısıormmm bi dee seni çok seviyorum daaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam 35 gündür sensizim bunun tarifi ne kelimelerle ne de göstermeyle anlatılır...
Acı verir keder verir... O kadar...

Zeytin gözlüm seni meylim nedendir

Günde 1 saat seni görmek bana yetmedi

şimdi cesaretinin ötesindeyse deliliğin gel bana gelki keşfet sende bilinmeyeni tad yeni tadları,bul kendini,benliğini... elmayı kestim kendi hakkıma düşeni yedim...gerisi sende ister yersin ister çürütür... havva ol demiyorum ama elmanın yarısı mükemmeldi...

Bütün bu olanlar beni aşıyor artık
Yarın sabah içimde senden bir parça olup olmadıgını öğreneceğim Aksamsa onunla sinemaya gideceğim
Ya öyleyse?
Ya seninle benim gibi iki günahkardan bir melek oluşuyorsa?
Bazen senin yok olman gerektiğini düşünüyorum ki ben hayata devam edebileyim .. bu işler bana fazla geliyor gerçekten, sıradan hayatımı yaşayıp bir yandan da seninle gizli saklı şeyler yapmak zorunda olmak
Nerden düştük aynı şehre, aynı ortama? Nerden bu kadar tesadüf?
Ama bu tesadüfler filmdeki gibi büyük bi aşkı falan getirmedi ki
Aksine, bitsin bitsin dediğim bir yanlış ilişki.. Sevmeden niye sevişir insan söylesene Ben senin ne oldugunu biliyorum, sen de benim Biz birbirimize zaten güvenemeyiz
Ben beni sevenle yoluma devam edeceğim, sen de bulursan seni seven bi kız...
Hele yarın sabah olsun , şu şeyin sonucu neymiş bi göreyim

nefret ediyorum sendenn patavatsızlığındann beni ağlatmalarındann
bıktım artık sendenn ben ayrılamıyorum sen ayrıl gitt gitttttt

Ahhh koca bebeğim ne zaman büyüyeceksin sen?
Aynı köprüde istemeden de olsa sürekli burun buruna gelirken nasıl vazgeçeriz ki birbirimizden!!!!

Bana çektirdiklerinin aynısını çektirirler inşillah boyun bosun devrilsin metinnnnnnnnnnnnn:85::88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…