Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni sevmeme izin vermiyorsun
İnsan duygularını bu denli saklayamaz
Yoksa sen beni sev-mi-yoo............
Dilim varmıyor söylemeye.......

Son düzenleyen: Moderatör:
hafif göbekli sevgilim, 53 kg olan sevgiline sadece sinir etmek icin yag tulumu der mi hic insan...
ben yag tulumuysam sende siskosun iste... :76:
olsun hafif göbisinide senide cok seviyorum...

Ne manyak kadınsın sen ya...Madem çocuklarını her gün pat küt dövecektin 4 tane neden doğurdun ruh hastası?

Beynim bulandı sanki bugün, 20.45'te dersim var, bu kadar geç saatte ders olur mu, bütün gün evdeydim uyku bastırdı valla
Bu arada bana kızdın ama bence abartmaya gerek yok yani... o hataları bilerek yaptım oh olsun sana, aylarca bekledim bekledim ve ben söylemeden sen atladın, şok üstüne şok yaşadın, nasıl oluyormuş he?

Len,İstanbul !Ne gıcıksın sen !..:86::86::86::86::86: Gıcık oluyorum sana ,ayağını denk al.:76:

Çok uyuz bir herifsin, hiç sevmedim seni.
Diğer geri zekalıların ne diye bu kadar hahahaha hihihihi yaptıklarını da anlamış değilim.

bakk burdayım ölemedim halaa
tutunuyorum uçurum kenarına
senin için unutmak için
annem içinn annemm içinnnnnnn

Sen de beni hoş buluyorsun di mi?

Sanki aramızda sevgilimsilik muhabbeti olacak gibime geliyor.

Ama sen çok utangaçsın, yanımda eli ayağı titreyenlerden olma sonra.

İyi güzel de olmaz diyorum ben yine de... Oooffffff...

Benim yarın ne hissedeceğim belli değil.

şu face deki duvarın kapalıydı ne güzel...fotoğrafların da...ne diye açtın...ne güzel bakmıyordum....kapat ya kapat....gizle yine duvarını....bilmeden bana ne büyük acılar yaşatıyorsun...bilsen acı çektiğimi gülersin bana....

Kurmadığım,Kurdurulmadığım Hayallerim olmalıydı...Boşlukta salıngaçta sallanmak gibi sallanmalıydım hayallerimin içinde...etraf karanlık olmalıydı ama huzur dağıtmalıydı

ruhum..
sana bu ara böyle hitap edesim geliyor.

sen beni sev. hep sev bir tanem.

iyice çalış şimdi. güzel çocuklarımızın güzel babası ol. beni hak eden, hak ettiğim prensim.

Sevgili "issiz adam" , artik beni uzemeyeceksin..sana mutluluklar dilerim......

Son düzenleme:
hiç birşeyi haketmıyorsun farkındamısın... senı dusundugum vakıtlere acıyorum ama malesef karsı koyamıyorum kendımıı... degermıydı sımdı ayrı kalmamıza .. neden evlendın benımle.. . sebebsız yere ayrıyız.. senı sevmıyorum.. sevmıyorum senı .. genclıgımı aldınn senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…