"O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi
Yalnızca sen olduğun için hayatımda
Kendimi bile seviyorum
Sen olunca aklımda.
Kalbimi seviyorum seni seviyor diye
Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye.
Ruhumu seviyorum senin ruhuna
Bu kadar yakın diye.
Gülümsememi seviyorum seni düşününce
Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca
Yine de korkmuyorum seni sevmekten..."
Ölmeden gömdünüz beni...O kadar mutsuzum ki sayenizde, ve sürekli sorgulamaktayım kendimi...neden neden neden??? Düşünüyorum taşınıyorum ve karar veriyorum: Ben çok değersizim sizler için , olmamamı tercih ederdiniz. Varlığım yokluğum bi fark yaratmıyor ya da..Bilemiyorum..Peki öyle olsun, öldürüyorum kendimi ben de, bundan sonra yokum sizin için,aramam,sormam,gözükmem gözünüze..
"Hayatim" , bak Can Dundar ne demis?..... " Bazen ne onunla yapabilirsiniz, ne de onsuz...Ne terkedebilirsiniz, ne de yeniden sevebilirsiniz;surunur gidersiniz.."..bu mudur? umarim degildir...
Burayı okuyacak olma ihtimalin olmadığını biliyorum. Ama sevgili günlük kısmına yazdıklarımdan hemen sonra mesaj atman da tebessüm ettirmedi değil hani.
..keske burayi okuma sansin olsaydi...ben sizleri (erkekleri) hic anlayamadigimi bir kez daha anladim, bir kez dersini almis bir kadin olarak ben hic istemezken sizlerdeki bu merak nedir?? ..sonuc olarak; "evlilik benden uzak dursun,ben almam, alanada mani olmam"..son sozum budur ......
Kararımı verdim...
Kendime bunu yapmıycem!
Elimde biberon yok,seni daha fazla avutamıcem!
Artık şu saatten sonra beynimi ve yüreğimi daha fazla yormuycem!