Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kırılganım.
kırılıyorum sana son günlerde sürekli.
dile getirsemde anlaşılmadığım için büyüyor içimdeki kırılganlıklar.
telafisi için hiçbirşey yapmıyorsun.
bu aşktan gidebilsem.
arkama bakmasam. seni ve aşkını geride bırakabilsem.
ne güzel olurdu di mi ? seninde iişine gelirdi.
akıntıya karşı kürek çekmek o kadar çok yoruyor ki beni..

Çok özlendinn...senden önce ben bu kadar kimseyi özlememiştim oysa ki...
burnumdan tütüyorsun derler ya ne demek istediklerini seninle anladım..

hic merak etme, benim gözlerim doluysa su an, gün gelecek sende yagacak yagmurlar..

Ciglipaf misali söylediğin ninniyi sevdiğimmm :86:
Ne de çok severmiş beni
Çekemeyenlere inat yine biz olduk iyi mi

Esir kaldım adeta bu şehirde.Ayaklarımda ipler ne gidebiliyorum ne de kalmak istiyorum....Uzaklar var biliyorum hiç görmediğim ama hayalimdeki yerler, düşlerimi süsleyen kalabalıklar...Ne zaman gitme vakti geldi desem, ayağımdan çekiştiren insanlar.Uzaklar içimde kaldı, gözlerimin içinde...Uzun!!!

Son donem birkac kere Istanbul'daydim ustelik patronum ve yabanci misafirlerimizle beraber. Seni hic aradim mi? Hayir.Gercekten tek sevdigimdin ama bu kacma/kovalama fikrine sinir oluyorum,demek ki neymis? Kacan her zaman kovalanmiyormus...

ne var bazen az yorulsakta istediğimize ulaşmak için,yinede versen bize istediklerimizi..bunca emek bunca caba bile yetse hayallerime kavusmaya..biliyorum istediklerim için cok calısmam gerek ama elimden gelen yada elimden getirebildiğim bu diyip dudak büksem sende versen bütün hayallerimin anahtarını elime..ne güzel olur du dimi..

Planlarımı bozarsan seni çok fena yaparım!!!!!

aşığım..aslandan daha cesur, öküzden daha kuvvetli, sanki tanrılar bizzat şekil vermiş gibi bir vücuda sahip birine

senin degil benim istemem önemli...
ve ben istemiyorum...

Son düzenleme:
unuttmu mu..bilmem..bazen geliyorsun..sonra giddiyorsun...git..herseyinle git..

Ehh be paşam akşam oldu!
Neyse ki salınabildim etrafında!!!

İnternette dolaşırken , derslerle ilgili sık sık girdiğim bi siteye senin de üyeliğin oldugunu fark ettim çünkü bir konuyu okurken senin nickinle yazılmış bir mesaj gördüm
Gercek hayatta karsılasmak istemiyorum ya internette bile karsılasmak istemiyorum ...

Hayatımın şu 2 senelik bölümünü mahvettin.Diyecek bir söz yok sana!

genliğimi sağlığımı hayatımı aldın benden defol git artık hayatımdan sensiz bir yaşam istiyorum defooooooooooooolllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…