kırılganım.
kırılıyorum sana son günlerde sürekli.
dile getirsemde anlaşılmadığım için büyüyor içimdeki kırılganlıklar.
telafisi için hiçbirşey yapmıyorsun.
bu aşktan gidebilsem.
arkama bakmasam. seni ve aşkını geride bırakabilsem.
ne güzel olurdu di mi ? seninde iişine gelirdi.
akıntıya karşı kürek çekmek o kadar çok yoruyor ki beni..
Esir kaldım adeta bu şehirde.Ayaklarımda ipler ne gidebiliyorum ne de kalmak istiyorum....Uzaklar var biliyorum hiç görmediğim ama hayalimdeki yerler, düşlerimi süsleyen kalabalıklar...Ne zaman gitme vakti geldi desem, ayağımdan çekiştiren insanlar.Uzaklar içimde kaldı, gözlerimin içinde...Uzun!!!
Son donem birkac kere Istanbul'daydim ustelik patronum ve yabanci misafirlerimizle beraber. Seni hic aradim mi? Hayir.Gercekten tek sevdigimdin ama bu kacma/kovalama fikrine sinir oluyorum,demek ki neymis? Kacan her zaman kovalanmiyormus...
ne var bazen az yorulsakta istediğimize ulaşmak için,yinede versen bize istediklerimizi..bunca emek bunca caba bile yetse hayallerime kavusmaya..biliyorum istediklerim için cok calısmam gerek ama elimden gelen yada elimden getirebildiğim bu diyip dudak büksem sende versen bütün hayallerimin anahtarını elime..ne güzel olur du dimi..
İnternette dolaşırken , derslerle ilgili sık sık girdiğim bi siteye senin de üyeliğin oldugunu fark ettim çünkü bir konuyu okurken senin nickinle yazılmış bir mesaj gördüm
Gercek hayatta karsılasmak istemiyorum ya internette bile karsılasmak istemiyorum ...