Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizimkisi bir ask hikayesi degildi.Ask'ti bizimkisi gerisi hikayeydi.......
Can Yucel

Buraya kadarmis...

cok komik ne güldum ya...gerci yillar olmus yazali ama halen tavuk yapiyormusun :))

be gerizekalı kadın ne alıp veremediğin var bizimle. bu hırsınla kendini yeyip bitir çirkin mendebur.
nefret ediyorum senden huzur kaçıran pis kadın. herkes negüzel çalışırdı sen olmasaydın kaçıracaksın herkesi haberin yok. pörtlek gözlü mikrop. nefret ediyorum kadının herşeyinden. defolup gitsen keşke. tek ümidim en yakın sürede buradan şutlanman

artık bşi umrumda değil hele sınav hiç değil olursa ne ala olmazsa pekala . zaten senin istediğin üniversiteyi kaznmam imkansz. hem sna çok kızgınımm. inş. 2 gün sonra msj atarsında bana dediğin şeyin aynısını bende sna derim. sende umrumda değilsn

hafta sonumun içine ettin
aşkında tabi. bana laf sölemeden önce kendine bak diyesim geliyo
dilimin ucuna geliyor susuyorum
ama nereye kadar bakalım

bana karsi koyamayacagini biliyordum...
sIkI sIkI tutugun elimi asla birakma olur mu...

Şu çalma ve saklama huyum bazen çok işe yarıyor..

yine yandı içim yine üzüldüm......bunun farkındamısın acaba?????seninde için sızlıyormu benim gibi......her gecen gün biraz daha bitiyorum her gecen gün biraz daha tükeniyor umutlarımm....ve her gecen gün biraz daha nefret ediyorum kendimden........çok şeymi bekliyorum acaba....yoksa kader sadece benim üzerimde mi oynuyor oyunlarını????????içimde bir korku varr....neden bilmiyorum.....hep iki sözcük dolanıp duruyor dilimde..acaba,keşke.......acaba sende,sende benim gibi üzülüyormusun...sende hissetttiklerimi hissediyormusunn.....keşke olmasaydı keşkee hiç görmeseydim seni keşke keşke keşkee........................................................................

"O" senmisin acaba??? Kim bilir belki herseyi zaman göstericek??? InsAllah...

Teşhir ürünlerini mankenin üstünden çıkatamıyorlarmış mış mış O mont benim olmaydı Gıcık satış elemanı hhhhıhhhh

Sıkıldım yaaa sıkıldım. Bu şekilde solup gitmek istemiyorum.

Ya sen ne kadar bencil bi insan oldun.. Sen yaparsın ,üzersin ağlatırsın,sessiz sedasız çekip gidersin.. almera perişan olur mahvolur, ama kafana esip döndüğünde ve ben o çektirdiklerine rağmen kafamı toparlamam lazım dediğimde bana zaman bile tanımıyorsun.. madem bensiz kalmayacak kadar çok seviyordun ne diye gittin?? ne diye üzdün??? ne diye ağlattın be adam.. uğurlar ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…