Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana dürüst olursan senin için her şeyi yaparım, ama hakkıma girersen emin ol bana hiç bir şey kaybettiremezsin..Zerre de üzülmem, çünkü değerimi biliyorum..

seniiiiiiii çokkkkkkkkk seviyrummmmmmmmmmm
beni bazen sinir etsende iyiki yanımdasınnnn

Beni rahat biraksaniz da yeniden memnun,mesut hayatima devam edebilsem...................

Son düzenleme:
Ama ama ama!!!
Kendimle anlaşma etmiştim ben!!
Bugün yüreğimi dinlendirecektim ben...
Sabah sabah nereden çıktın,neden izliyorsun oralardan beni?????

Yağmur
damlam, sonbahar rüzgarım, kuruyan dalım, soru işaretimsin... Gün
akşama dönerken hala cevabını veremediğimsin. Bir gün daha eksilirken
tek kelime dahi edemediğim, ezberimde olduğun halde anlatamadığımsın.
Sorsan da söyleyemeyeceğim yerdesin, tam da şuramdasın.♥ k ♥ a ♥ l ♥ b ♥ i ♥ m ♥ d ♥ e ♥
seni seviyorum aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

offf sana uyuzzz oluyorumm numaranı engellememek için kendimi zor tutuyorummm bıktıııımm senden defol artıkkk

inanmıyorum anne sanaaa evde 20 tane çanta varken şimdi 70 lira verip bidaha çanta almışsın sinir oldum ben o paraya başka bişey alırdım

daha fazlasini beklerdim senden...
verdiklerinle yetinmemi bekleme, yüregimi aclikla sinama...

aynı şeyleri hissettim ama söyleyemedim :78: yanlız şunu söyleyeceğim bir daha sen harika birisin benim için çok ama çok değerlisin... özel birisin her zaman öyle kalacaksın.

seninle herkonuyu rahatlıkla konuşabiliyorum. çok fazla ortak noktamız var.. vaktimiz olsa saatlerce hiç sıkılmadan sohbet edebiliirm senle.. dertlşebiliriim . ama ya seninlede herşey bozlursa bunun olmasını hiç istemiyorum... hiç değilse uzaklıklar ortadan kalkıncaya deek....

Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider. Çağırsan gelmez. Gelse de kalmaz. Kalsa da yetmez.bu aralar bana gelsen fena olmazdı hani...

[video=youtube;YYWByR9FS8w]http://www.youtube.com/watch?v=YYWByR9FS8w[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…