Birgün arkama bakmadan gideceğim !
Çok geç olmaz umarım!
Ve o zaman sana bir asır uzak olacağım!
Elini uzatsan değebileceğin ama sana yüzyıllar kadar uzak!
Sevmek iki kelime değil sevdiğim.
Sevmek devrimdir. Yoksa cesaretin devrim yapmaya,söyleme sevdiğini!
cok gülüp, cok konusarak bastiramazsin güzelim ruhundaki derin yaralari...
demissin ya cok agladim ben onun icin, hayret oysa benim gözlerim bile dolmadi...
Bu sabah uyandım, tekrar uyumaya çalışıyorum çünkü o kadar güzel bir rüya görmüşüm ki... yine uyuyup devam etmeye çalışıyordum, rüyamda senle ben yine beraberdik
Gerçekleşme imkanı kalmamış şeyleri rüyamda görebilmek de bir lütuftur diye oturup dua ettim, teşekkür ettim
"Issiz Adama" a mesajimdir: Senin cok mutlu oldugunu duydum, senin adina sevindim ..benim ise, evet belki kalbim hizli atmiyor ama yine de sevdiklerime,sevenlerime, elimdekilere cok sukrediyorum zira artik ve oncelikle mantigimla hareket etmenin en dogrusu oldugunu cok guzel ogrendim...
"Ah bu uzaklar... Herkesi, her şeyi benden götürüp seni bana getirseler.
Ve sen gel-git(me)...
Dur içimin kıyılarında, soluklan.
Kal benimle anlamım olsun, gideceksen de sularının tenime değmişliği olsun...
Ah bu uzaklar, bana uzak olsun!"
Seni öyle çok özledim ki...Şuan yanında olmak için neler vermezdim...Her ne kadar belli etmesemde içimde fırtınalar kopuyor.Sensiz bir ömür nasıl geçer ki.....
yapıyorsun ediyorsun da senden gittiğimi anlayınca kuyruğunu sıkıştırıp gönlümü almaya çalışıyorsun ya... sen hele gör neler edeceğim sana şu baban bir iyileşsin
Çok fazla rüya görmüyorum, görünce etkileniyorum o yüzden. Kötü olma. Sana güzellikle yaklaşan insanlara karşı özellikle şefkatli ol. Kötü oldukça kötü olasın geliyor; ama senin yüreğin öyle değil ben biliyorum. Arda bile demiş "arkadaşlarıma kötü davrandım bana küstüler hiç benimle oynamıyorlar iyi olmam için bir sebep kalmadı ben de daha kötü oluyorum mecburen" diye. Küçücük çocuk bile bunu fark etmiş.