Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son bir görevim kaldı sana karşı!
İçimde olanları karaladığım bir kaç satır ve bir kaç parça bişiyler..
Onları eğer bugün halledebilirsem çok mutlu olacağım!
Allahım güç ver bana! Çok şey istiyorsam da nolur beni affet!

..insan hic sevdiklerinin ozellikle de en sevdiginin kotulugunu ister mi?.... gercekten de tum kalbimle diliyorum ki herseyin en guzeli, en hayirlisi neyse ,o olsun hepimiz icin....

BITANEM sana suan cok kizgin olsam da, beni bugün BAYA bi deli ettiysen de seni gene de COK ama COOOOOK seviyorum...Ama dersini alman icin snei bugün aramicam, kusura bakmaa SEVGILIM...

allah belaanı versin gerizekağlı yine arkadaşların için sattın beni bakalm onların sevglisi olunca senin gbi olcaklarmı beyinsiz

yazdğn msjaa cevap vermiorm çünkü senle bişeyler yaşayarak bendeki sen imajına zarar vermek istemiorm:)derdm herhaldee vee dedm

İçimde gizli kalmış sevinçler, açığa çıkmayacak heyecanlar, belki de hiç bir zaman hayata geçiremeyeceğim mutluluk formüllerim var. Kimseler bilmiyor, bense kimselere anlatmıyorum artık. Her şeyde, her yerde, her an aradığım maviyse terk edeli çok oldu beni...

gözyaslarim adresi yine sendin bugün... :85:
canimi yakmaya devam edersen, bir okyanus aglarim sana bu gidisle...

bi git ya...ne olur bi git 3 günde bezdirdin
sanki çok şey biliosun,utan kendinden

tamam beni seviyosun öyle mi? peki şimdi pişman olmak neyi değiştirdi!.. acısını çektim bitti dönemem ki sana hiç bi şekilde ben cok ağladım cok üzüldüm.. sıra sende :) orda dur daha fazla yaklaşma bana..

beni çok kırdın paramparça ettinn söyle şimdi napayımm:84::84:

Senı coookkk sevıyorum sevgılımm..arada kavga etsekde sen benım herseyımsın.hele su 3 gun ıcınde bana yaptıkların telım kapalı dıe annemı evı bıle araman benı cok sevındırdı :) sen benım herseyımsın.ya yerım ben senı canım askım benım ölürüm saaggaa :)

sen bi söyle ben yanlış anlamam seni
yıllardır söylüycen yetti besöylesende sonuç değişcek mi laf iştebenm salaklığım
gitme,sen gitme
bende sana...
bende sensiz,
bende ya seninle ya sensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…