Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçime dogmuştu bugün görüşemeyeceğimiz.
Dalga geçtin resmen benimle.
napıyoruz öğleden sonra
napalım
şuraya gidelim
yok
peki napalım
bence hiçbişi yapmayalım benim işim çıktı
komedi bi diyalog.
öğlen mesaj attın asma o güzel yüzünü.
yüzüm güzel değil,kalbim gibi karanlık.
bu saate kadar aramadın.
benimde elim gitmiyor telefona.
gitmeyecekte. nasıl istiyorsan öyle yap! uzaklaşmak istiyorsan uzaklaş!

Allahım yalvarırım sana al aklımdan,kalbimden onu artık.Düşürme aklıma onu.Daha vadesi dolmadı mı bu çektiğimin..

Son düzenleme:
Sırf seni üzmemek için konuşmuyorum...

İçimdeki sesleri duymandan korkuyorum kaçıyorum.

ya üzülürsen...

Sen nasıl bir pislikmişsin aslında.
Hatırladıkça fena oluyorum.
Ben de çok aptalmışım, kör etmişim gözlerimi.
Seni sevdiğim için çok üzgünüm.
Sadece dalga geçildim, oyalandım; dikkate alınmadım.
Hayatımda hiç bu kadar ezik ve aptal olmamıştım.
Nefret ettim kendimden.
Kim bilir neler düşündün sonradan.
Artık hiç sevmiyorum seni ama karşıma çıkmanı hala istiyorum.
Hiç umrunda olmayacak ama yapmak istediğim şeyler var hala.

Benim yaşadığım bin türlü belayı, acıyı sen de yaşarsın inşallah!
Belki de çoktan yaşadın bilemem artık.

Özlemin Tarifi Yok, Kim Ne Demişse Sebebi Çaresizlik. Yanımdayken Bile Sana Dayanamazken Nasıl Anlatılır ki '' SENSİZLİK''...

Oğlumun annesi benim sen babaannesisin yaniii sen doğurmadın..Çok biliyorsan sende doğur sende büyüt dieeeeeeeee yüzüne haykırmak isterdim doğrusu..

Her şey ne kadar garip ve yabancı... Sen ne kadar yabancı oldun?... Hani bir soru sormuştum sana: “ Bir gün yanından geçerken merhaba bile diyemediğin bir yabancın olur muyum ? Hayırdiye kısa ve öz bir cevap vermiştin. Şimdi bu sorunun cevabı bile geçmiş zamanın tozlarına karıştı...
İnsanın içinde neşeli kır çiçekleri açtıran bir bahar günüydü. Aklım ve yüreğim sende idi...Elini tutabilir miyim diye sormuştum?Bir yabancı gibi ona da hayır demiştin.
Kaybedişlerim yüreğimin yanında aklımı da sana vermemle başladı. Kendimi her şeyimle sana adamam bir hata değildi. Ben seninle çoğalıyordumşimdi eksildim azaldım ve yalnızlaştım. Yine de vazgeçmedim yanında olmaktan... Aşktan çok sana sığındım “biz” olduğumuz günlere dönmek için...Benden başka kimse bilemez bunu...
Şimdi yabancılığın yüreğimi kanatan bir öykü oldu. Ve bu öykünün içinde senden sonra yaşanan her güne yazılmış pişmanlıklar gözyaşları hatalar duygular en çok da VEFASIZLIK saklıdır. Şimdi yabancılığın beni oradan oraya savuran bir acı türküdür. Senin duymadığın benim dilimden düşmeyen bir türkü...
Yokluğun bir yana yabancılığın kanatıyor yüreğimi...

Yüz göz olduk yar biz seninle sözümüzü esirgemez olduk..gençliğimi geri verseler bukez en çok kendimi severim

kelimesi kelimesine aynı yazıcaklarım

Ben niye sürekli seni düsünüyorum bunu yapmak istemiyorum ama bir yandan engel olamiyorum...

''Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar, arkamızdan kurulan oyunlar.. Kural hep aynı ; Gül ve geç.'

aslında moralm çok düzgündü
ta seni görünceye kadar
çok üzüldüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…