Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle bir çık ki karşıma ''Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi'' hissedeyim seni .

çok... çok özledim....
sadece zaman geçsin...
yaınıa gelmek istiyorum bir an önce

Artık eminim senin sevgin bahsettiğin gibi çoook değil.
sıradan ,basit duygular.
o tatilede gidemeyeceğiz.
yarında görüşemeyeceğiz.
cok değerlilerinden bana vakit kalmayacak.
peki bunları bildiğin halde niye bendesin diye sordugunu duyuyorum.
acizim,bi hiçim senin karşında.
ama bir gün güçleneceğime eminim.
o zaman yıldız gibi kayıp gideceğim hayatından.
senin için sorun olmaz biliyorum. kısa sürede atlatırsın.
inşallah bende o gücü bulurum kendimde

Öyle bir çık ki karşıma ''Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi'' hissedeyim seni .
[E. Cansever]

Ankara'ya geliyor musun gerçekten? :26::26:

Neden görüyorum bunları!

Sana da soramıyorum hiçbir şey tabi... :s

Merak ettim. :44:

rüyamda gördüm gece seni, hani hep herkese asla aramıcak diyordum ya aradın beni, çok özlediğini söyledin,bensiz olmayacağını söyledin,o an o kadar mutlu oldum ki anneme anlatırken sevinçten elim ayağım titriyordu. ama sabah kalktım ortada ne sen,ne annem,ne bir cevapsız arama ya da mesaj,ne de benim sevinçten elimi ayağımı titreten mutluluk vardı.. çok özledim seni çokk.

"Bazen insan bağırmak istiyor birine,bağırdığında kırılmayacak birine,ardından sıkıca sarılabileceği birine,2 damla gözyaşı düşürebileceği omuzları olan birine... " Alıntı............ tabii boylesi varsa.......

Anlamadım ya!!!!!
1 Nisan şakası mısın arkadaşım sen ya???

''Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyoruz, Çünkü sürekli yıkılıyor .'' (J. Christophe)

canım kocam akşam beni üzdün ama ben sana hala resmen aşığım...surat yapıyorum ama aldırma sen hep benimle ilgilen akşama barışacağım seninle :92:

Sus be yüreğim, bende biliyorum özlediğimi; Susta bilmesin özlendiğini. [Özdemir Asaf]

"Sana yarım saat müddet o fotoları faceinden hemen siliyorsun!"
yazdı faceime dün.
Sen kimsin ki bana karışıyorsun dedim, o karışırmış silicekmişim.
Rüyanda kuzum rüyanda !

Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır". [P. Coelho]
Peki eğer bu böyleyse, bunu anladığında geri döner misin bana ki..

kestiğim faturada bile karşıma çıkıyorsun müşteriyle senin ismin aynı. işimde bile senleyim off off

seni kimsenin üzmesine izin vermeyecegim", dediğinde ; bunu kendim yapacağım,demek istediğini anlamamışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…