Meçhul sevgili...
Benim için şiirler şarkılar söyleyebilecekmisin..
her gece benim" iyi geceler" sesim olmadan gözlerini kapamak istemeyeceksin ... öyle değil mi?
Aynı yastığa baş koyup ... yan yana omuz omuza durmak isteyecekmisin.. Benimle sonsuza kadar hayat arkadaşı olabilecekmisin.. Kalp atışların benim ismimle atabilecek mi...sen üzülme gülüm incinme canımın içi sakın küsme... dizelerini gözlerim içine .. tarkanın söyledği hisle söyleyebilecekmisin?
söyleyebileceksen, bir ömür boyu kalbinde ruhunda bedeninde her hücrende benle sadık kalacaksan, seninle attığın her adımda senin yanında olurum... seni ruhumla ,kalbimle her hücremle severim, bir ömürlük sevgin bende baki kalır aşkı sevgiyi senin le yaşarım..
acaba sen bu dünyada karşıma çıkacakmısın... yoksa ben halen seni başkalarında aramaya devam edicem mi?... aldanmışlıklar yaşamaya devam mı edicem... hatalar üzerine hatalar yapıp kırık dökük bir kalple seninle mi karşılaşıcam.. ya hayattan çok yorgun düşmüş çok yıpranmış olsam .. benimle kalbimin hasarını onarabilecekmisin
.. yoksa sende diğerleri gibi beni anlamadan gidecekmisin..
Gelecek sevgilim o günde gelecek. biz elbette bir gün karşılaşıcaz... ama bu çok geç olmasa... kısacık hayatımızda ne kadar erken kader ağlarını örerse o kadar iyi
..
ben burdan sana ulaşabileceğime inanıryorum inşallah bir gün buda olacak..
Seni seviyorum diyebileceğim adam çıkarsın karşıma :81:
:78: :97: