Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hala dünün sarhoslugundayim, uyandigim ilk andan beri yüzümdeki tebessümüm sahibi;
Seni Cok Seviyorum...

yeniden içimi kıpırdattı seni görmek..
gelmeliydim borçluydum sana, her düştüğümde yaralarımı saran sendin.
ama sevgilim annen ne oldu da sevmeye karar verdi beni?
oysa kulaklarım huzurluydu sesini duymadıklarından...
sırf sen arada kalma diye onca yıl hürmet ettim ona!
lütfen sevmesin beni; sevmesin ki bu denli aramızda olup huzursuzluk vermesin!!!

kokunu nasıl özlemişim:78:
ciğerlerimi senle doldurmak istedim...
yok yok ben bu koku olmadan yapamam

haftaya çok hareketli başladım bi insanın her gördüğü rüyanın altında bişey çıkarmı benim çıkıyor valla çok temiz kalpliyim çok mütevaziyim

sabah belli kollarım koptu dosya kaldır indir ((çok acıyo kolum yemekte yemedim iştahımda yok gerçi 50 kilo hedefim 3 kilo verdim bi 3 daha versem süper

gördünmü bak yine oldu.. barisinca insan herseyi unutuyooo sanirim bu askin gücü..

seniiii coooooooook seviyorummm askimmmaskimmm
:98:

sabah belli kollarım koptu dosya kaldır indir ((çok acıyo kolum yemekte yemedim iştahımda yok gerçi 50 kilo hedefim 3 kilo verdim bi 3 daha versem süper

nasil verdin o 3 kilooyuu?? benimde 5 kilo vermem lazim 56yim 51 olmak istiyorum hatta 50 olsam coook daha iyi oluurr..

Come hold me tight
Gel sımsıkı tut beni

I need your light
Işığına ihtiyacım var

Just come and take me to the place I long to be
Sadece gel ve götür beni olmayı çok istediğim yere

ama ben sana çok aşığım ki
nasıl yaslayasım var sırtımı sana
sağlam dur emi yıkılma sakın
yıkma hayallerimi...

seni seviyorum demeyi nasıl özlemişim....

Gene üzdüler beni,ağlıyorum sabahtan beri.
Sen nerdesin?
Her zaman ki gibi yoksun ve ben yapayalnızım.

özledim
hemen akşam olsun
koklamalıyım senii

Meçhul sevgili...

Benim için şiirler şarkılar söyleyebilecekmisin..
her gece benim" iyi geceler" sesim olmadan gözlerini kapamak istemeyeceksin ... öyle değil mi?
Aynı yastığa baş koyup ... yan yana omuz omuza durmak isteyecekmisin.. Benimle sonsuza kadar hayat arkadaşı olabilecekmisin.. Kalp atışların benim ismimle atabilecek mi...sen üzülme gülüm incinme canımın içi sakın küsme... dizelerini gözlerim içine .. tarkanın söyledği hisle söyleyebilecekmisin?

söyleyebileceksen, bir ömür boyu kalbinde ruhunda bedeninde her hücrende benle sadık kalacaksan, seninle attığın her adımda senin yanında olurum... seni ruhumla ,kalbimle her hücremle severim, bir ömürlük sevgin bende baki kalır aşkı sevgiyi senin le yaşarım..

acaba sen bu dünyada karşıma çıkacakmısın... yoksa ben halen seni başkalarında aramaya devam edicem mi?... aldanmışlıklar yaşamaya devam mı edicem... hatalar üzerine hatalar yapıp kırık dökük bir kalple seninle mi karşılaşıcam.. ya hayattan çok yorgun düşmüş çok yıpranmış olsam .. benimle kalbimin hasarını onarabilecekmisin .. yoksa sende diğerleri gibi beni anlamadan gidecekmisin..

Gelecek sevgilim o günde gelecek. biz elbette bir gün karşılaşıcaz... ama bu çok geç olmasa... kısacık hayatımızda ne kadar erken kader ağlarını örerse o kadar iyi ..

ben burdan sana ulaşabileceğime inanıryorum inşallah bir gün buda olacak..
Seni seviyorum diyebileceğim adam çıkarsın karşıma :81: :78: :97:

Son düzenleme:
Yarın bizi beraber görenler "kimdi o yanındaki" diye sorarlarsa beni detaylı anlatma. Kısaca; "ömrümün geri kalanı" dersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…