Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaptığınız çok ayıp.

Ne kadar sinirlendiğimi anladın ki çağrılara cevap vermeyince bir daha da aramadın.

Sen her gelen müşteriye pis pis sırıtmaya devam et bakalım.

teşekkür ederim böyle bakabildiğin için
yahu nasıl başarıyorsun gözünü açtığın gibi
aşkla bakmayı

Herşey illa sen istediğinde olacak değil ya Hamsi balığı, ne olur sanki ben istediğimde yapsan illa inatçılık yapacaksın.
Muhalefet ruhunda var senin

Lütfen tarih lütfen!!!
Rica ediyorum,tekerrür etmenin sırası şimdi değil!

sen benim en büyük şansımsın deyip öptün ya beni:78::78:
beni şans olarak gördüğün için asıl şanslı olan benim

niye girdinki benim hayatıma sonra bir anda da çıktın.Senin hiç bi şey umrunda değil çünkü dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun.keşke hiç umut vermeseydin bana.

Salaklık edıp bırakma benı. sakın yapma donüşü olmayacak sakın yapma..
şımdı ayrılmayalım dıye uğraşıyorum ama sakın devam edıncede bana soğuk davranma..
aman uff sen bılırsın bee..

Var mıydın gerçekten? Gözlerimiz buluşmadan ellerimiz birbirine değmeden yalnızca yüreklerimizle doludizgin bir aşk seninle paylaştık mı biz? Yoksa... Acımasız bir aldatmaca mıydı yaşadıklarımız? Kimdin sen? Bilinçaltımın bana oynadığı bir oyun...Geçekleşmesini istediğim ulaşılmaz bir düş…Kahredici bir duygu yanılsaması...Hangisiydin? Var mıydın gerçekten? Bilemiyorum

parçalandım..ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım..
önce savruldum yok oldum
sonra dinlendim duruldum..
ve her giden parçam yerine yenisini doğurdum..
daha güçlü daha sakin,daha mutlu daha suskun..

tek istedğim artık hayallerimizi omzunda kurmak ...seni sevdiğimi gözlerine bakarak söylemek...sıcaklığını ellerini tutarak hissetmek...tek istediğim bir an önce kavuşmak

az önce iş ilanlarına baktım... bölümümü bitirince iş bulabilir miyim diye..
insanın bölümünün ismini iş ilanlarında aranıyor olarak görmesi ne kadar güzel bir duyguymuş yaa

hayır yani,sen önce kendine bak ta,ondan sonra millete laf çarp
neymiş,edepli edebinden susar edepsizde ben susturdum sanar,güzel çok doğru da
önce sen kendin yapıyor musun bunu?şu internet olmasa hiç görmeyeceğim ya seni

Eğer bir gün ağlamaklı olursan beni ara ,seni güldüreceğime söz veremem fakat seninle birlikte ağlıyabilirim,eğer bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan korkma ,seni durduracağıma söz veremem fakat seninle birlikte kaçablirim, eğer bir gün kimseyle konuşmak istemezsen beni ara sessiz olacağıma söz veririm, fakat bir gün ararsan ve cevap bulamazsan hemen beni görmeye gel çünkü sana ihtiyacım vardır yaşamın kaynağı sevgiyse SEVGİ paylaşmaktır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…