Canımın cananı, güzel yüzlü, yakışıklıar yakışıklısı tatlı oppam;
duydum ki savaş eri olacakmışsın, hem de daha önce bombalanmış gideceğin yer 43:),
yani sen beni duyamasan da, göremesen de, yazdıklarımı okuyamasan da Allah seni korusun diyorum. Dua edeceğin senin için.
Sapasağlam dön askerden inşallah.
Aaahhhh oppppaaaaaaaa... :84::84::84:
Allah'ım sana güç kuvvet versin, mutluluk versin, her şey harika olsun senin için.
hey sen herşeyin doğrusunu sen biliyosun sen herşeyde mükemmelsin di mi çok konuşan ve boş konuşan nerde ne konusması gerektiğini bilmeyen her yaptığını doğru gören kendini dünyanın en iyi insanı zanneden ama yaptıklarının daima karşılığını bekleyen göremeyincede çamur atan,herşeye muhalif olup duran,kendi her istediğini yapan ama kendine yapıldığı zaman vay bu benim başıma nasıl gelir diyen,savunduklarının bile arkasında duramayacak kadar asağılık insan,hakkındaki herşeyi biliyorum.açtırma benim agzıma yoksa bu gün yanında olan çok sevdiğini söylediğin yerlere göklere sığdıramadıklarını bile nasıl boynuzladığını herkeslere anlatırım rezil olursun.ikiyüzlü pislik
ohhhh beeee ay ne güzel oldu
Ya çok heyecanlıyım Bugün içinde kargom elinde olacak yuppi :86:
Az kalsın sana hediye diye attığım kargo yanlışlıkla alıcı ödemeli gidecekti
Hem hediye yolla üstüne de kargo parasını bana ödet diye çeneni çekecektim
Ucuz kurtuldum gerçekten :82:
ahh ahhh senin için herkes için sıradan bir insanı baştacı yaptığım o günlere acıyorrum...kimsin ki neymişsinde böyle kör etmişsin gözlerimi..hiçbir ayrıcalığın yokmuş, hiçbir vasfın...senin için( ki o sen artık herkes olabilir) asla sevdiklerimi kırmam bir daha..
ve sen tanımadığım adam...
her kimsen
her neredeysen
canımı bir daha acıtamayacaksın
pamuk olan duvarlarım taş kesti artık
dikenlerini batıramayacaksın......
burdan peşimde koşan bir kendini beğenmişe seslenmek istiyorum...
hey ne oldum delisi,her kızı mesleğin sayesinde kandırırım ve çıkarım zanneden budala....
heyy sana söylüyorum...birini bırakıp diğerini alan ukala...
seni daha çok süründüreceğim....daha çooookkk burnun sürtecek.....her kızın elini tutamacağını ve haddini öğreneceğin çoook günler olacak...
koş peşimden koş...tarihinde görmediğin kadar yerde sürünecek tozla toprakla arkadaş olacaksın...
ahını aldığın yüzlerce kızın isyanını sana ben tattırcağım...
seni o kadar gğüzel oyalıyorum ki...o kadar güzel oynuyorum kiii...kedinin fareyle oynadığı gibi...
o kızların senin için akıttığı gözyaşlarının hesabını senden tek tekk sorcağım...
ve seni bana en çok muhtaç olduğun gün vuracağım....
Gezmeye gidiyorsun sanki ya insan askere giderken haber vermez mi. Sen de haklısın ne diyeyim nasıl izin verdim tüm bunlara ben de şaşıyorum. Ama içim hiç rahat değil be orti..
Biliyordum hediyemin seni çok sevindireceğini biliyordum...
Bu stresli zamanımda böylesi bir hediye ilaçtı dedin ve ben bittim işte... :81:
Odunluğunun arasında varmış ışık gördüm ya tamam artık :86: