Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akıla gelen, başa gelir diyorlar ya, yalan !
Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma.

ya ne mesaisi bu akşam akşam şimdi hem de on bire kadar
tüh yaaa hastayım diye nazlanmak için on biri bekleyeceğim

Hhhoooooooofffff ooofofffofofofffff... :S :S

Eee bakalım bu da sana ders olsun.
Ben de böyle kafa karışıklığı yaratırım adamda, bir gece vakti alırsın çağrıyı böyle.

Çok merak ediyorum o anki surat ifaden nasıldı diye, ben gülüyordum kendi kendime.

son 8 günüm son 8 günlük ayrılık ve sonrasında ömür boyu sürecek huzur dinginlik güven...
daha öncede defalarca söylediğim gibi İyiki Seninim BİTANEM....

" Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayattan. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok!. Hayat çok kısa. "

Seni sevmiyorum artık biliyormusun.
Ama arada bir bir şey oluyor aklıma sen düşüyorsun.
Merak etme senden nefret etmiyorum.
O kadar şey yaptın ki o kadar canımı acıttın ki ama nedense senden hiç nefret etmedim.
Mutlumusun onunla bilmiyorum ama mutlu olmanı istemiyorum.
Çocuk değilim ben artık hep 3 yaşı sorun ederdin bana çocuk derdin ya asıl sen benden daha çocuksun ama yüreği pis olan bir çocuk olmaz demi çocuk demek için saf olması gerekir bir insanın masum olması gerekir tamam kabul ben çocugum ama sen sen nesin yüreğin o kadar kirli ki kalbi pis bir adamsın sen.Bana yazık ki senin gibi biri yüzünden acılar çektim.Ama bin katını çek sen

ay farzındayım
tırnaklarımın arasına dünya birikti
kimseye koyduğum ad da yok
ve bu gece
ilçeyken il oluveriyor yalnızlığım

sadece yanlız hissedenler için,özel birisine değil..

işe gitmek için evden çıkmamıza 10 dak kala yataktan kalkıyorsun ve bir saat boyunca seni mi uyandırayım(kırk takla atıyorum uyan diye), kendim mi hazırlanayım, kahvaltı hazırlayıp boş yere geri mi kaldırayım, köpeğimizin karnını mı doyurayım, köpeğimiz yemesin diye kabloları mı toplayayım, yetişemiyorum... yeter!!!! ve tutup da üstüne kahvaltı gördüğümüz mü var ki (!) diye laf sokabiliyorsun.... pessssssssss!!! ailene de gıcığım epeyden, anlatıyorum anlamıyosun ama bu böyle bilineeeeeeeee... ama seni çok seviyorum kocacığım, kalın kafalı tosbağam benim :)))

sisko askim ruhundaki öküzü terbiye etmek yillarimida alsa, kararliyim basaracagim...

Bu mesajim "ona" degil, "onlara" ;
Beni yaralayan,bu travmayi yasatan siz, iki erkekten de nefret ediyorum,ikinizin de yolu acik olsun ,umarim bana cektirdiklerinizin fazlasini baskalari sizlere cektirirler....ama isin ilginc yani sayenizde ne kadar guclu oldugumu ogrendim,hala dimdik ayaktayim, bilgilerinize...

Son düzenleme:
seni de süprizlerini çok seviyorum ben yakışıklım

Uzaktan seviyorum seni. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan,
yüzüne dokunamadan
"Sadece seviyorum..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…