Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sandın ki ben her şeye razıyım.Herşeye katlanırım.Yanıldın.Gidiyorum ben.Hem de sana önceki gibi veda bile etmeden.Veda etmek canımı yakacak biliyorum.Seni dinlersem kendini haklı gibi anlatacaksın.O yüzden ne veda etmek istiyorum ne sesini duymak ne yüzünü görmek.Ben gidiyorum.Hoşçakal...

Hani iftar vaktine yakın susarya insan, hasret o denli yakıyor beni.Söylermisin sizin orda ne zaman okunur ezan .Bir yudum su gibi özledim seni.....

Artık hayallerim suya düşecek diye kaygılanmıyorum. Çünkü, onlar düşe düşe yüzmeyi öğrenmişler.

[Cemal Süreya]

son 5 gün nolur geç artık..
aylarca bekledim o günün gelmesini şimdi bu kadar az kalmışken böyle yavaş ilerleme zaman nolurr
çok özledimmm

Son düzenleme:
aşkım yaaa sen harikasın
yolladığın çiçekler daha bir harika
ben ne şanslı hatunum yahuu

burdasın ?

çok mu merak ettin beni... vah vah canım yaaa

nasıl, iyileşmiş mi yaralarım ?

hep hastamı olsam diyorum
bu ilgi alaka pek bi hoşuma gitti

Kaç gün oldu yüzünü görmeyeli,sesini duymayalı,nefesini hissetmeyeli?
Bu kadar dayanabildiğime göre bana ettiklerini gör işte!!!

Sabah sabah huzurumu bozdun. Affedemeyeceğimi peşinen söylüyorum. En fazla affetmiş gibi yapabilirim diye. Kula kulluk edene yazıklar olsun ya Sakızdan mı çıkıyorsunuz anlamadım ki ne çoksunuz. Dürüst olmak bu kadar mı zor? Evet ben çok dürüstüm, yalan söylediğim görülmemiştir. Karşılıksız insan bile olamıyorsunuz değil mi? Taklit yapmayla yetin bence de.

Bitanem benim,arayıp uyandırdım ama uykuya doymadın gene uyuya kaldın,şimdi saçların dağılmış,kocaman dudaklar daha da büyümüş,capon gözler biraz şişmiş,dötünü sağa savurup yüz üstü uyuyosundur,bebek kokun üzerindedir gene,sonra da gözlerin çapaklı yanıma gelirsin:) koklarım koklarım seni ve bi kez daha beni ne yaptığını hatırlarım,iyi ki bu düştesin,her sabah ışıyan güneştesin,
iyi ki yoksuluz bulutlar gibi,soğuyan dünyada sımsıcak fırınlar gibi.seni seviyorum

sana adamis tüm adaklarim, ben kendimi sadece sende tamamlarim...
bakisinda saklanmis bir anlam, sustugun tüm hakikatlerin tek gercegiyim...

İyi ki seni tanımışımla başlayıp çok özledim seni ama dayanmak zorundayımla devam eden seni çok seviyorum ile son bulan mesajıma kuru kuru ve sadece 'teşekkür ettiğin' için seni magmaya yollamak istiyorum hamsiiii....! :95:
Gözüme gözükme

özledimm.. tamam aynı şehirde olmasak görüşmeyince çok da zoruma gitmicek ama aynı şehirdeyken seni görememek daha üzücü sen de yoğun çalısıyorsun ben de:26: ama yarın benlesinn bırakmamm :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…