Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok değiştin feci umursamassın ben bu kadar çok kırma ben sadece seni çok özledim bu akşam olsun yanımda kalıp beraber vakit geçirmek istiyorum çokmu şey istiyorum be aşkımmm gerçi bunları hezamn söylüyorum ama sadece dilimden sarkan tüğlerle kalıyorummmmmmm offf offffff

Alfabe'den en güzel sözü yazmak için 29 harf'e ne gerek var. Al 26' sı senin olsun bana '' sen '' yeter.....

Dostluk bankasına gülücükler şübesine seni seviyorum nolu hesabına binlerce öpücük yatırıyorum istediğin zaman çekebilirsin:)

Sen hayatımdasın ve ben yalnızım
Başka söze gerek var mı?!..

İçim kıpır kıpır, çok az kaldı sevgili, cuma günü yanımdasıınnn ve 10 gün boyunca yakandann hiiiç düşmiiceeemmm sana bıdı bıdı büssürü şey anlatıcaaam, tanımadığın insanlara kızgınlıklarımı anlatıcam ve sen tabiikii bana hak vericeksiinn El ele dolaşan sevgilileri gördüğümde nasıl imreniyorum biliyo musun ? geldiğinde ellerimii hiç bıraakmaa Minnak sultan'ın seni öylee çok seviyookii, senin için herşeyden vazgeçer herşeyini sana fedaa edeer, Ölüüürüüümm sanaa benim hünkarım, gözümün nuruu kıymetliimm Gel hadi...

dün gece harikaydı
birkez daha dedim iyiki seni sevmişim iyiki seninim

facemi kapadım üstelik şifresinide arkadaşıma girdirdim bilmiyorum uzun bi süre kapalı kalsın bu bana iyi gelicek umarım :2:

adresi belli

Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti

Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti

Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip

Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski

Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi

Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi

Güzelliğim Aynı Aldım Da Nefesi

Bana Yanlış Yerlerinden

Atma, Atma, Atma, Atma

Atma, Atma, Atma, Atma

çok uykum var ve sen bu durumdan yararlanmaya çalışyorsun

Yüzümün yarısı sende kaldı…
Yüzümün yarısı öbür yarısına ağlayıp duruyor şimdi…
Benim zamanım sende kaldı, senin zamanın bende…
Benim geçmişim senin geleceğinde, benim geleceğim senin geçmişinde kaldı…
Başlangıçlarım sende kaldı, bitişlerin bende…

Ben sana rastladığım günlerde,
Hangi günlerdi onlar?
Tuhaf şey, bir günde değişiyor kişi.
Senden öncesi öyle uzak ki anılar bile yok sanki.
Geldin masaya oturdun ve
Hayatımı böldün bir milat gibi...

Beni ezmeye çalışanlara ithaf ediyorum;
Kimseyi küçümseyecek kadar büyük değilsin çünkü gün gelir küçümsediğin her şey için önemsediğin bir bedel ödersin . [Leo Tolstoy]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…