Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SUUUSSSSSSS artik eski kaynana,hala konusmana ne gerek var bir yuva bozulduysa,yalanlar ortaya cikti,ben aci cekiyorum sen konusuyorsun.

En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım.İnandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akıllarına ve cahil cesaretlerine hayrandım.

Seni hiç tanımıyorum.Tanışsak beni sever miydin bilemiyorum. Sen sadece uzaktan güzel gelen bir müzik gibisin.şimdi sen beni sevsen ben seni sevsem evlensek bu işin ömrü 3 yıldan fazla sürmez biliyorum. O yüzden baştan vazgeçiyorum sevgilim.Anladım ki ben sadece kendi hayalimi seviyorum.Öyleyse sadece kendime aşığım. ne tuhaf ne yazık bana!

Son düzenleme:
Hayat güzel yaşamayı bilirsen...
Sevgi bir fal bakmayı bilirsen...
Mutluluk bir özlem çekmeyi bilirsen...
Ben bir baş belasıyım kurtul KURTULABİLİRSEN.....

Ben Bende Değil
Ben bende değil, sende de hem sen, hem ben,
Ben hem benimim, hem de senin, sen de benim,
Bir öyle garip hale bugün geldim ki
Sen ben misin, bilmiyorum, ben mi senim.

son 24 saat

Bu satırları sana yazıyorum canım. Senden çok uzak bir yere gideceğim, geleceğim için çok önemli bu yer.. Senden ve herkesden uzak.. Finlandiya canım. Açıkcası bir şey ifade etmiyor desem yalan.. Çünkü sensiz bir ülkeye bir şehire gideceğim belki de hiç gelmeyeceğim bir daha Türkiye'ye.... Bütün dünyada yaşayacağım belkide.. Ama burada değil. Çok ağır bir şey bu kolay değil.. Gitmekte kalmakta zor. Ama her adım anılardan kurtulup sensizlikle başbaşa kalacağım bir yerde sadece kariyer için olmak bir nebze rahatlatacak. Belki müzik yapan bir makine olacağım sadece.. Ama içimden gelen duyguları susturamam ki birer nota olur sesimden bir nehir gibi akarlar.. Düşüncelerim, hislerim, kırgınlıklarım, kızgınlıklarım. boşluğum... Ve... Sen... Ben anladım sevgilim başarılı olmak mutlu edemiyor. En sevdiğiyle paylaşamadıktan sonra. Hatırlarmısın dünya pianistler yarışmasını kazandın ve virtüözlük ünvanı aldığın günü? Çocuklar gibiydik ikimizde nasıl mutluydum sen başardın diye... Eminim hala beni sevseydin sende mutlu olurdun bu anlarımı görüp.. Hayatım hiç bitmeyen müziği oldun arka fonumda hiç susmadan çalan.. Seni seviyorum elvada hayatım bu şehire bu ülkeye ve bize elvada...

Son düzenleme:
Madem gelecektin niye bıraktın?
Madem bırakacaktın niye döndün?
Sana niye inandım?:2:

Masall kahramanları gibiydiikk sevgili Askerlik yaradı sana ne güzel romantikleştiiinn sen

Seni çok seviyorumm aşk çookk hep yanımda ol böylee ve bu askerlik son ayrılığımız olsun...

Seni unutmayı bile kendime yakıştıramıyorum.Bu nasıl saçma bir iş !!!!!

Bazen insanlara neler kaybettiğini gözlerine sokmak gerekebilir!

ben herzaman belki diyebileceğim .ama sen keşke demeye mahkum kalacaksın derken bunu kasdediyordum sevgilim,sen birgün keşkelerinle kalacaksın ve ben çoktan gitmiş olucam .bir baska ruhla bir başka bedenle buluşucam sevişirken bile ağlıyorsam bilki seni unutamadıgımdandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…