Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belki okursun...kimbilir.
tercihin beni hiç bi zaman ilgilendirmedi.
sen benim hep arkadaşımdın.
başım sıkışsa "gel" diyebileceğim ve geleceğini bildiğim bikaç insandan biriydin.
bu sabah ölüm haberinle güne başladım.
hala bi damla yaş akmadı gözümden.öylece kalakaldım.
bi hafta önce beni aradığında.meşgule almıştım.işim vardı.
sonra ararım dedim.bi hafta geçti aramadım.unuttum...
bağışla beni.

hayatı ertelememek lazım, dimi orhan.

o kadar heycanlıyım ki çok az kaldı dört gözle seni bekliyorum nolur herşey çok güzel olsun

Siz erkekler hastayken inan ki zerre çekilmiyorsunuz.
Huysuz, mızmız, çenesi düşük, şikayetçi, memnuniyetsiz yaratıklar haline geliyorsunuz :95:

açıkça söylemek gerekirse sen benim peşimden koştugun zamanlar ben seni takmıyodum ne olduysa oldu işte sanki şartmıydı aşk şimdi dedim ama bi yandan birşey çekmişti... zaman geçtiii tarih yazdı yaptıgın videodaki böle sürer gider bu aşk demiştin? noldu süremedi dimi sen nasıl olsa burayı okumuyosun okursan aklından ve cinsiyetinden şüphe ederim zaten güzel şeyler yazmak isterdim ilk elimi tutuşun ve hala yanımda oluşunu yazmak gibi mesela günaydın sevgililerin en güzeli en mikemmel sevgilisi hadi kak sabah oldu ayat enerjim gibi v.s v.s değişmişiz ama sen benden tiksinir olmuşsun ben sana duygularımı öldürür olmuşum. o kadar kızın içinde ilk olmam sevindirici evet ama bırakıp gittikten sonra diğerlerinin bi adım önünde olmuyorum malesef.. ben, gitmek istediğimde gitme senin burda olman bile yetiyo demiştin.. eeee şimdi gidiyorum durdurmuyosun tutmuyosun elimden görmüyosun kanayan kalbimi... oysaki ben inanmıştım bırakmıcam dediğinde. artık önemi yok zaten bende dönmem sen devam et! kan tükürüp kızılcık şerbeti içtim demeye ve yaşanmışlıkları maf etmeye..

Kurmadığım,Kurdurulmadığım Hayallerim olmalıydı...Boşlukta salıngaçta sallanmak gibi sallanmalıydım hayallerimin içinde...etraf karanlık olmalıydı ama huzur dağıtmalıydı...

hiç iyi olmadı hiç ama hiç pişman olcaksın, bense rezil. Allahım korusun ya offf

endiselerim var, icim hic rahat degil..
neden hep sen hakli cikiyorsun, niye ben sana karsi koyamiyorum... :95:

Uzun bir yol yürüdük seninle. Bana göre ömrümün en uzun yolu ! Altı üstü 1 yıldır biliyorum. Ama ben 1 yıl boyunca seninle uyudum,güne seninle başladım. Attığım her kahkahanın mimarı sendin,döktüğüm her gözyaşınında.. Şu ankiler gibi..
Canımız sağolsun sevgili..
Yürüdük ve yol bitti. Biz bittik.
Ayrı ayrı da olsak mutlu hayatlar yaşayalım.
Ben huzur istiyorum artık.
Büyük aşkı yaşadım. İyi ki yaşadım. Şefkati,ilgiyi gördüm sende. Sana doyamamış olsamda.
Demek ki buraya kadarmış.
Elveda sevdiğim adam ..
Sonu yazılmamış bir hikayeydik biz ..

Pespembe dunyama bir anda girisin daha dun gibi kucucukken tuttun ellerimden birlikte buyuduk, buyuttuk dunyamizi hani once sevgilindim, sonra vazgecilmezin oldum sonra omrun sonra sozlun sonra kadinin sonra oglunun annesi simdi
ic isleri bakani
Be adam yillar bana boyle guzel rutbeler verirken sen neden gittikce
KAZMALASIYOSUN? Derdim :)

"Ilgili kisilere" hediyem olsun;
Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, "İlişki" değil "çelişkidir."
(Pablo Neruda)

sayende zafer kahkahalari atiyorummmmm
aptalsinnn sadece aptal!!!
bin dereden su getirsen YA-RA-NA-MAZ-SIN!

O SARKI FARKLI MIYDI YOKSA? neyse iste hahaha sevincten ne dedigimi biliyor muyum ben hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…