Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 yıl 1 gündür ilk defa sensiz uyuyacağım.
Kalbimde ve beynim senle doluyken,sensiz hayallerle.
İleride bizi her andıgında gülümse , iyi ki yaşadım de ..

Biliyorum benimle birlikte olmak çok zor.Omuzumdaki dünya kadar yükü sen de sırtlamak zorunda kalıyorsun.Biliyorum birgün herşey (mükemmel olmasa da) güzel olacak.Bunun hayali ile yaşıyorum(z) aşkım.:98:
Herkes tarafından terk edilmiş gibi hissediyorum demiştim ya.Herkes bişeyler bıraktı ve gitti.Ama enn çok Allah'ın bıraktığı şey beni hayatta tutuyor,yani SEN
Sen benim hayatımın şah damarısın.Sen olmadan bu kalp atsa da boşuna..
İyi ki varsın,iyi ki benimlesin.En güzel hediyem,aşkım,biriciğim
:127:

bu satırları ama en çokta yüreğimdeki haykırışları duymanı isterdim..
yüreğimi inletiyor yaptıkların...ve buna benim herşeyine rağmen seni düşünerek seni dinlemeye çalışmam.. yüreğim kan ağlıyor...bide beni aradı senin için neler dediler..etrafındaki senin yanında olduğunu sandığın tek bir adam,tek bir insan evladı yok..bense sana ne duyduysam söyledim ah ben salak ben seviyorum ya ben o herşeyi bilmeli dedim onun arkasından böyle konuşupta yüzüne gülemezler bilmeli dedim sen bana ne yaptın peki ...kimselere diyemiyorum ki..sen ise herşeyi içinde tüm yaptıklarını hafifletmek için kendine bi sürü şeyler diyorsun..içime atıyorum halen neden neden neden kimsede benim yanımda olmadı çünkü kimse rahatını bozamadı..kimse yaşadığım şeyi göremedi belki ben göstermediğim için sakladığım için sen hala böylesin..rahatsın şaşıyorum sanaağlarken kızıyorsun ya...senin yaptıklarını kimselere demiyorum ya,,içimde ya iğrençlikler,,tutulmayan sözler,,benim onlara güvenişlerim,,haksızca tüm suçlamalar ama kimsenin arası bozulmasın dıye sessiz kalışlarım...bunları sen yaşasan şimdiye kafayı sıyırmıs o dediğin yere yatmıştın bide tüm bunları üstüne hakkıyla sevdiysen ozaman canın yanar...belki anlarsın diyorum ama sen tek başına bunu anlayamazsın sanırım..düşünemediğinden mi..hayır.. keşke sana karşı bana yardım eden biri olsaydı.. keşke sana karşı bukadar yalnız kalmasaydım...:(

Son düzenleme:
Sihirli bir değnek olsa .
Kalbime dokunsa ve onu alsa.
Olabilir mi ? Olabilir.
Bugünden ümidim yok ama yarınlar adına çok ümitliyim.

Korkağın tekisin sen!

Vur kaç taktiğinle beni alt edebileceğini mi sandın?

Sonuçta yine her şey benim istediğim gibi oldu.

Kalakaldın di mi yerinde bu sabah??

Oh olsun!

Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı parantez içine sığdırmaya çalıştığımız hayat... ve her noktanın ardından cümleler kurabilseydik yeniden.. Yaşamı virgüllerle uzatabilseydik , keşke tırnak içine alınmış hayatlarımız olsaydı ve üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin ömrüne...

Son düzenleme:
Umarım hayatını bir taksi şöförü olarak yaşamak zorunda kalırsın bir gün.

Yedi yüz otuz!!!
Tam tamına dolu dolu yedi yüz otuz gün oldu bugün...
Günleri saymayı bıraktığımı düşünürken birden kendimi bu hesaplamanın içinde buldum...
Her ne olursa olsun bu dünyada ve ahirette asla affetmeyeceğim seni asla!!!

Elimi uzatsam dokunabileceğim kadar yakınımdasın. Ama ne elimi uzatabilirim, ne de sen adım atabilirsin.
ilk defa ayrılığı kabulleniyorum bu kadar çabuk.
ve ilk defa bu kadar güçlüyüm ayrılıkta.
ben akıntıya karşı kürek cektim.
kaybedeceğimi bildiğim bir savaşa girdim.
kaybettim ama savaştım.
yenik ama mağrur bi komutanım ben.
sana her gün bir mektup yazacağım bilirsin yazmak rahatlatır beni.
hiç göremeyeceğimiz kesinleştiğidne yani ben buraları terk ederken. usulca vereceğim sana.
anla neler yaşattığını ve öyle devam et hayatına . bana yaşattığını bir daha kimseye yaşatma.
yakma kimsenin canını.

Sana kırgınım. Bana kızma nolur desen de kızdım ayrıca sana evet.
Nasıl istersen öyle davran ya, annen değilim baban değilim.
Git bensiz kal da aklın başına gelsin...

valla okurken gözlerim doldu allah bozmasın canım sevginizi daim etsin nazar deymesin :)

tek istediğim mutlu bir anne olmaktı.bunu elimden aldın.içimdeki aşkını zorla söküp aldın.3 sene boyunca senden sadece sevgi dilendim.şefkat bekledim.sarılıp uyumanı istedim.ama sen yapmadın.beni,karını yok saydın.ilgiye sevgiye aç bıraktın.kocalık görevlerini dahi yerine getirmedin.boşanmak istediğimde ise bana bir sürü hakaret ettin..neyseki artık hayatımda yoksun.sana tek sözüm ALLAHINDAN BUL VE MUTLU OLMA...

BİLESİN Kİ HAKKIM SANA HELAL DEĞİLDİR..

KusuRa baKma düNya, biz seninLe anLaşamıyoRuz..ya ben saNa fazLa qeLiyorum ..ya da seN benim hayaLLerime dar qeLiyorsun. .ayır bizi haKim bey . .zateN ne oNa sorduLar bunu aLırmısıN diye. .ne de bana sorduLar dünyaya qeLirmisiN Diye.

söyleyemem ki hala icimde umutlar can cekisirken,
söylemem hayaller yarim yamalak hala elimdeyken,
belki de hayatin oynadigi kötü bir oyun,
belki de sadece bir kuruntu...

bak askim bunu sana yazdim gecen gece, anladin dimi... :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…