Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yavrum benim gözler bal rengi bildiğin sarı gibi birşey
valla o da yakıştığını söylüyor ama ben sanki henüz kendimle tanışamadım gibi

ımm o zaman sana hürrem tarzı daha çok yakışırmış gibin ama inanıyorum bu da güzel olmuştur. güle güle kullan tatlım

ahhh öyle bi hata yaptım ki duruşmada offf leyla oldum senin yüzünden..ama böyle hatalar yapmamalıyım Allahtan hakim iyi biri de toparladı durumu..neyse geçti gitti
terfi teklifi aldığın gibi arayıp mutluluğunu paylaşmak istemen de çok hoşuma gitti :78:

yalnizligimin kalabaliginda ses cikarmadan yine susuyorum avaz avaz sana... (by me)

canım sıkılıyor sensizken...

aşkım aşkım nihayet sana doğum gününde verebileceğim hediyeyi buldum,umarım çok beğenirsin

ben evıme dönmek zorundaydım..otobuse bınenn ben oldum..asker sendin ama sen benı uğurladın..

otobusten ınıp ınıp sarıldım gıdene kadar..

ve o kısa veda sözu;

"allaha emanet ol bebeğim"..

eve dönerken boğazımdakı o acı hıssı unutmadım..alnımda dudaklarının sıcaklığı..ah hasret..:85:

nefret ediyorum bu durumdan yaa
dur bakalım bir gün patlayacağım ama ne zaman
allahım sen bana sabır ver yarabbim
afakanlar bastı yine gece gece
hadi bakalım harmonyy uyu uyuyabilirsen bu gece

bir işaret göndermeni,bana sevdiğini söylemeni,aramanı salak gibi beklediğimi sanıyorsun değil mi? İnan bana çok yanılıyorsun,artık aramadığın her gün(1hafta oldu) benim lehime işliyor.Sabah kalktığımda yüreğimden biraz daha eksildiğini,gözlerimde biraz daha hayal olduğunu hissediyorum...tüm kalbimle tüm inancımla böyle oluyor inan.

Allahım nolur sen sor hesabını!
Döktüğüm yaşlarım yerde kalmasın!!!

sabahın sekizinden bu yana hala şarj olmadımı bu telefon

nasıl beynini dağıtasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…