Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir insan gelir her dediğine kanarsin..Canını istese vermeye hazırsın. Sonra gider ardından sadece bakarsın..Bir zaman sonra ağlamaya başlarsın susmayı denersin başaramassin.. Biraz daha bakarsın ve haline acırsın ben kime yanmışım diye yanarsın hayat bu ya dönse yine kanarsın Çünkü sen sevdin sen unutamazsın.. Ölümüne üzer seni dayanırsın... Neden mi?ÇÜNKÜ HAYAT YAZAR SEN SADECE OYNARSİN......

" Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, onu bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir. " |Şems'i Tebrizi |

Doğum günün kutlu olsun ilk göz ağrım.. :114:

Senden sonra köprünün altından ne sular aktı.. neler yaşandı, kimler tanıdım, kimler çıktı hayatımdan..

Yıllar geçsede üstünden senin yerin hep ayrı..

İyiki doğdun, iyiki seni tanımışım, ilk umudum

şartlar ne olursa olsun, uzakta olsakda, sen başkasını tercih etsende ve herşeyden önce bunları bilmiyo olsan bile sen benim ilk ve sonumsun bu hep böyle devam kalıcak Allah'ım izin verdiği sürece son nefesimi verene kadar.

bana kımseyı yurekten sevemıyorum dedın,basbasa gezdık dolastık Allah ıcın elımı tutmadın,ama gozlerıme askla bakıp coook umıt verdın,neden kucuk yuregımı düşlerimi kanattın,Allahıma isyan ettirdın,bana makyaj yapma derdın kıskanırdın,şimdi aynı ısyerınden senden 3yas buyuk kırmızı rujlu taytlı evli bir kadınla berabersın,kocasından bosatıp evlenecekmıssınız ,guya formalıte evlılıkmıs kadının evlılıgı yemezler,hanı merttın durusttun fıs cıktı hepsı ...benım namuslu gururlu onurlu olusum mu cok gelmıstı sana,sevemedım senı deseydın hıc gorusmeseydın benle ,sen en buyuk mutsuzlukları hakedıyorsun.

geçmişsin benden artık...Söyleyebildin bunu ya yaktın ya içimi...cevap verecek gücü bile bulamadım kendimde..söyleyeceğim tek söz yok artık sana..

Çok hastaydım, gel dedim.
Gelicem dedin.
Sonra gelemem.
GElmedin. Nasılsın diye sormadın bile.
Ben vazgeçtim bu kocaman aşktan artık.
SAdece bana kocamanmış.

ayrı şehirlerde olmak :
*en zoru şudur bu durumun, aklına sevgilinin kokusu gelir. ve hiç birşey yapamazsın..

* ne kadar cok ozlerseniz ozleyin yakin bir zamanda onu goremeyecek olmanin huznu bulasir her yaniniza, hicbir seyi tam yapamazsiniz, cunku tam degilsinizdir.

* hayal sevgili gibidir.. ulaşılmazdır..kıymeti daha iyi anlaşılır..

* ne kadar uzak olabilrsin ki bana? kalbimde değil misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…