Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüzünü görmek zorunda oldugum her dakika daha da iyi anliyorum, ben sana cok ama cok fazlaydim, dostlukdan daha cok iskenceymis aslinda o 8 sene ruhuma..

Arama beni. Kalbini kırmak istemiyorum. Yeterince üzüldüm. Dilindeki o kuru özür tamir etmez paramparça kalbimi...

Son düzenleme:
Benim gözümden yaş akıtan hangi erkeğin gözünden yaş akıtmadım ki seninkiler dursun gözlerinde!

sesini bakışını kokunu sıcaklığını öyle özledim ki... telefonumda ismini görmeyi( herşeyini çok özledim cantanem... geçsin şu günler artııııııııııııııııııık

Seni çirkin şişkooooo... !!!

Herkesin arkasından atıp tutarken sen, millet de senin için neler diyor haberin yok.

Seni zavallı, özgüveni eksik embesil!!

Nefret ediyorum senin o itici görüntünden de, o pis kalbinden de!!

Boğup öldüresip geliyor o derece!!

Beyinsiz mahluk!

Ohaaa yuhhhh!!!
Patlıceksin yakında sanırım!

Heee iyi ki bir kolsuz giydim bugün he!
Hiç kadın görmedin,hiç kol görmedin sen zaten!
Ama bunlar iyi günlerin daha yaz gelmedi!!!!

Bu sabah seni daha çok özledim,
Daha uyanmadan özlemiştim;
Her zaman olduğu gibi erkenden kalkıp, bizi mis gibi kahve kokusuyla uyandırmanı özledim,
Anne kokunu özledim,Yanımda olmanı istedim,
Mis gibi anne kokunu içime çekmek istedim

Aslında seni çok özlüyorum ben.Nekadar kızsamda sana,unuttum desemde,zaman zaman umrumda olmasanda yada kendimi kandırsamda olmuyo..Dinlediğim bir müzik,izlediğim bir film,gördüğüm bir çift,yaptığım herhangi birşey aklıma seni getirmek zorunda mı herzaman?
Olmuyo işde sensiz olmıyacakta biliyorum,ilk senle yaşamadım belki ama farklıydın herzaman.Bu aralar çok sık gelir oldun aklıma nedendir bilinmez.
Seni çok özlüyorum be Ruhum.Keşke yanımda olsanda sıkıca sarılsam sana yatsam göğsüne ve sen benim saçlarımla oynarken ben huzurlu bir uykuya dalsam..

ne çocukların mınıcık ellerıyle avucuma koyduğu küçücük yeşil erikler..ne de "senınle evleneceğim öğretmenım" komplimanları senin deli deli sevmenın tadını vermıyor..nıye nıye??bır sor bakalım..
ee şafak 9 be AŞKIM

Ne yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun ? neyse tamam duygusal olmayacağım. Seni çok özledim sadece.

Nasıl bir düşmek bu böyle gözden, Superman olsan toplayamazsın!

Bugün atölyede tek başıma çizim yaparken niye sürekli etrafımda dolandın
Ayrıca senin açamadığın dolabı ben nasıl açayım
Hala itiraf etme bakalım sen :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…